Ana sayfa Haber Battlefront 2 İçin Gelecek Olan Güncellemeler

Battlefront 2 İçin Gelecek Olan Güncellemeler

446
0
PAYLAŞ

Battlefront 2 çıkışının üstünden uzunca bir süre geçmesine rağmen düzenli olarak güncelleme alan ve kendini geliştiren bir oyun. Bu noktada DICE oyunu canlı tutma konusunda gerçekten çok iyi bir iş çıkartıyor diyebilirim.

Önümüzdeki hafta gelecek olan güncelleme ile oyuna Droideka, TX-130 Saber sınıfı tank ve Capital Supremacy adındaki yeni bir harita türü geliyor. Droideka filmlerden alıştığımız gibi mobil halindeyken oldukça hızlı bir şekilde hareket eden bir birim. Savunma moduna girdiğinde ise çok az hasar alıp aynı şekilde atış gücünde ciddi bir azalma olacak.

TX-130 Saber sınıfı tank ise düşman savunmalarına karşı oldukça kuvvetli bir birim olarak oyuna eklenecek. İki adet ağır topa ek olarak ayrıca seri bir şekilde roket ateş ederek düşman ağır birimlerine karşı kuvvetli bir seçenek olacak gibi duruyor.

Capital supremacy modunda ise ilk olarak yerde başlayan maçlar bir süre sonra karşı tarafın ana gemisine gidip saldırı yapmayı içeriyor. Böylece biraz olsun filmlerde gördüğümüz aksiyonu yakalayabileceğiz.

Ayrıca yeni kostümler de oyuna eklenecek. Anakin için, General Skywalker görünümünü ve Klon Ordusu için; 212. Recon Bölümü ve 41. İzci Taburu gelecek olan yeniliklerden. Yeni Battlefront 2 güncellemesi ile Felucia gezegeni oyuna eklenecek. Bununla birlikte oyuna henüz açıklanmayan yeniliklerin de geleceği biliniyor. Güncelleme 26 Haziran tarihinde çıkacak.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League 10’uncu Sezonu Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here