Ana sayfa Haber Beklenen Oyun Death Stranding Hakkında Bilgi Sızdırıldı

Beklenen Oyun Death Stranding Hakkında Bilgi Sızdırıldı

1138
0
PAYLAŞ
Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding

Bu oyunun ismini bile duymak benim gibi Metal Gear Solid fanı olan birisine fazlasıyla heyecan veriyor. Neden? Çünkü Hideo Kojima gibi büyük bir üstat var oyunun yapımında. E3 2018’de oyun ile ilgili artık bir oynanış ya da çoklu oyuncu sistemi nasıl olacak gibi isteklerimiz var. MGS’den sonra Hideo Kojima için ikinci bir sınav olacak oyun, ne şekilde karşımıza çıkacak zamanla göreceğiz.

Böyle şeyler umarken 4chan’da bir kullanıcı Death Stranding ile ilgili bilgi sızıntısı yapmaya başladı. Bu sızıntılar da öne çıkan; oyunun savaş sisteminde onlarca silah ve araçların olduğu ve bunların çeşitli dönemlere “sopa, tek atışlık tüfek, enerji kılıcı vb.” ait olması. Bir zamana bağlı karakter öldüğü an, o zaman aralığının tamamen kapanması. Ya da bir oyuncunun denizi kirletmeyi seçmesi üzerine, zamanla bu kirlilik yüzünden deniz canlılarının kıyaya vurmasını görebileceğiniz gibi garip şeylerden bahsediliyor. Bakın burada ki “garip” kelimesi çok önemli, çünkü durum daha bir garipleşiyor.

Oyunun çoklu oyuncu kısmına gelirsek, bundan önce ki fragmanlar da gördüğümüz bebekler önemli bir yer alıyormuş. Oyun da ki bu bebeğin bir varlık olduğunu ve bu varlığın zaman kırılmasına ya da üst üste binmesine yol açtığı (ki bunun da çoklu oyuncu modu olduğunu düşünebiliriz) ima ediliyor. İlerleyen zamanlarda oyunu oynayan kişiler, bebeğin yaşamına son vermeyi seçerse burada oyunun çoklu oyuncu modunu tamamen kapatılması gibi şeylerden bahsediliyor. Bu seçimin bütün oyunculara gönderileceği ve oyuncular tarafından seçilecek olması düşündürücü kısımları.

Oyunun çoklu oyuncu kısmı, bir diğer oyuncuyla aynı zaman çizelgesi içinde olursanız gerçekleşecek gibi bir varsayım var. Bir diğer dedikodu ise; başka zamanda ki bir oyuncunun yaptığı seçim ve olaylar, senin oynadığın oyun içinde iyi ya da kötü etkilerin olmasına sebebiyet verebilecek.

Bu sızıntılara rağmen herhangi bir onaylanma ya da yalanlama gibi bir yaptırım olmadı firma tarafından. Yine de bu bilgiler dedikodulardan ibaret de olsa, oyun için yeterince heyecanlanmamıza sebebiyet veriyor. E3 2018’de görmeyi umduğumuz bu oyun hakkında artık bir şey duymak istiyoruz. Eyyy Kojima artık duy sesimizi….

Fortnite Pompalı Tüfeklerin Hasarı Düşürüldü

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here