Ana sayfa Haber Blizzard Overwatch Temalı Oyun Geliştiriyor

Blizzard Overwatch Temalı Oyun Geliştiriyor

835
0
PAYLAŞ

Gün geçmiyor ki Blizzard açtığı yeni bir iş ilanı sayesinde ortalık karışmasın. Stajyer pozisyonunda açılan bu iş ilanında 2018 yazında firmada çalışacak Genel Sanatçı aranmakta. Çoğunlukla öğrenciler için uygun olan bu ilan uzun süreli bir iş olarak gözükmemekte.

Overwatch temalı bu projede mevcut evreni anlama ve bilgi sahibi olma gibi genel bir istekte bulunulmuş. Ayrıca çalışanları çeşitli alanlarda (genel modelleme bilgisi, Blizzard görsel tarzına hakimiyet) yaratıcı olmaları beklenmekte. Ancak sadece bu iş ilanında baktığımızda yeni projenin hangi platformlara hedeflediği bilinmemekte. Tabi söz konusu Blizzard olunca oyun geliştirme aşamasının ne kadar uzun olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım.

İş ilanına baktığımız zaman kafamızda birkaç fikir oluşmadı değil. Özellikle Mike Morhaime’in geçtiğimiz aylarda firmanın yeni projeler üretmekte olduğunu açıkladıktan sonra. Yeni projelerin özellikle mobil platformunda ağırlıklı olduğu bilinmekte. Eğer mobil ortamında yeni bir Overwatch oyunu ile karşılaşırsak şaşırmamak gerek. Blizzard’ın mobil geçmişine baktığımızda Hearthstone ve World of Warcraft’ın mobil uygulamaları gibi oldukça iyi örnekler görüyoruz. Eğer firma Overwatch evreninin mobil üzerinden genişletmek isterse eminiz ortaya güzel bir sonuç çıkacaktır.

Proje hakkında yeni bir bilgi edinmeden önce uzunca bir süre bekleyebiliriz. Belki de bu yılki Blizzcon’da hem bu proje hem de henüz açıklanmayan FPS projesi hakkında birkaç bilgi sahibi oluruz. Blizzcon 3-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.10

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here