Ana sayfa Haber Blizzard’dan Battle for Azeroth Açıklamaları

Blizzard’dan Battle for Azeroth Açıklamaları

929
0
PAYLAŞ
World of Warcraft
World of Warcraft

Bir süredir oyuncular Battle for Azeroth ile ilgili hoşnutsuzluklarını çeşitli sosyal medya kanalları üzerinden dile getirmekteler.

Özellikle reddit üzerinde yeni Azerite zırhları hakkında sıkı bir eleştiri yapılmakta. Ancak görünüşe göre Blizzard bu eleştirilere cevapsız kalmamış. Battle for Azeroth geliştirici ekibinin başında bulunan Ion Hazzikostas bir AMA (Bana Her şeyi Sorabilirsiniz) oturumu açarak gelen soruları cevaplamış.

Azerite zırhların tüm özelliklerini açmak için Magni ile kanka olmak "biraz" uzun sürüyor
Azerite zırhların tüm özelliklerini açmak için Magni ile kanka olmak “biraz” uzun sürüyor

Azerite zırhları hakkında oyuncuların sevmediği yönlerden biri gelen özelliklerin bazılarının gerçekten işinize yaramıyor olması. Bir diğer göze çarpan nokta ise tüm özellikleri açabilmek için AP (Artifact Power) toplamak zorunda kalınması. Şahsen AP toplama konusunda Legion silahlarından çok bir fark göremiyorum. Kişisel fikrim Legion sonundaki kolaylaştırılmış AP toplama sisteminden sonra alışmanın zor olduğu yönünde.

Ion Hazzikostas’ın cevabı ise sistemin en güçlü Azerite özelliklerini en başta açıyor olması. Bu sayede çok fazla kayıp hissi yaşanmasının önüne geçilmesi istenmiş. Ancak Hazzikostas yeni zırh sisteminde problemler olduğunu kabul ediyor. Şu an analiz aşamasında olduklarını ve ayarlamaların yapılacağı söylenmiş. Özellikle bu sisteminde bir altyapı olduğu ve eklenti paketi boyunca geliştirileceğinin üzerinde durmuş.

Yeni etkinlikler ile keşif görevlerinin monotonluğundan kurtulacağız
Yeni etkinlikler ile keşif görevlerinin monotonluğundan kurtulacağız

Ada keşifleri (Island Expedition) ise her seferinde aynı şeyleri yapıldığı ve çok az ödüllendirildiği konusunda eleştirilmiş. Bu konuda ise kozmetik eşyaların düşme şansının arttırılacağı ve yeni etkinliklerle monotonluktan çıkartılacağı açıklamasında bulunmuş. Azerite zırhlarında olduğu gibi ada keşifleri de üzerine geliştirilecek bir alt yapı olarak tasarlanmış.

Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Mi Çalışıyor?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here