Ana sayfa Haber Borderlands İçin Gelecek Planlarında Neler Var?

Borderlands İçin Gelecek Planlarında Neler Var?

458
0
PAYLAŞ

Borderlands 3 henüz çıkışını yapmadı ancak oyun için beklentiler en yüksek seviyede diyebiliriz. Gearbox oyunun ve Borderlands markasının geleceğinden çok umutlu. Özellikle Borderlands animesi gibi fikirlere açık olduklarını belirtmişler.

Özellikle Netflix tarafından yayımlanan Love, Death & Robots gibi yapımların kendilerini çok etkilediğini açıklamışlar. Hatta Paul Sage claptrap’i seslendirmesi için aklından geçen ismin Dwayne “The Rock” Johnson olduğu gibi iddialı bir açıklamada bulunmuş.

Jim Ferranda harika. Şu anda Claptrap’i oynuyor. Dürüst olmak gerekirse, Jim’i tutmayı çok isterim. Ama biliyorsun, eğer Rock beni ararsa, şöyle olurum, “Hey, dostum, seçmelere gel!

“Oh evet! Bu çok eğlenceli olurdu. Böyle şeyleri görmeyi çok isterim” diyen Sage sözlerini şu şekilde sürdürmüş. “Geleceğin neler getireceğini göreceğiz. Yani, umarım insanlar oyunu severler. Ve umarım, tüm kaynak materyali severler ve bunu yapmak isterler.”

Ancak bu açıklamalar sadece düşünce aşamasında kalmıyor gibi görünüyor. Lionsgate tarafından henüz detayları tam olarak belli olmasa da oyunun filmi yapılmakta olduğu biliniyor. Eğer film beğenilirse bu markanın diğer mecralara uzanabileceği kolaylıkla öngörülebilir.

Tabi beyin fırtınası bu kadar değil. Oyunun yapımcıları işi bir adım ödeye götürerek dijital dünyadan çıkıp tema parkı veya plushie gibi fiziksel bir markalaşma yolunda ilerlemek gibi fikirlere açık olduklarını belirtmişler. Ayın 13’nde yeni oyun çıktıktan sonra bu fikirlerin hangileri gerçeğe dönüşecek hep beraber göreceğiz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here