Ana sayfa Haber Boss Key Production Kapanıyor.

Boss Key Production Kapanıyor.

821
0
PAYLAŞ

Boss Key Production LawBreakers ve Radical Height gibi öne çıkan oyunlarının ardındaki şirket CEO’ları Cliff Bleszinski yaptığı açıklamayla birlikte kapanacağını duyurdu.

Bu açıklamanın en şaşırtıcı kısmı Radical Height isimli yeni Battle Royale oyunlarının erken erişime çıkışından bir ay sonrasında gelmiş olması.

2014 yılında LawBreakers’ı geliştirmek için kurulan firma oyunu 2017 yılında piyasaya sürdü. Fakat LawBreakers’ın istediği etkiyi gösteremediği bilinen bir gerçek, PUBG’nin en yoğun ilgiyi gördüğü dönemde karşımıza çıkan 5v5 Arena Shooter temalı oyun gereken ilgiyi asla alamadı. Oyuncu sayısındaki hızlı düşüşle birlikte Boss Key Production Radical Height isimli Battle Royale temalı oyunu geliştirmeye başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında ücretsiz olarak erken erişime çıkan oyunun arından böyle bir açıklamanın gelmesini beklemediğimizi tekrar belirtmek isterim.

Cliff Bleszinski’nın yayımladığı açıklama da en can alıcı kısım. Battle Royale türüne yapmış oldukları dönüşün geç kalınmış bir hamle olduğuna değindiği kısımdı. Fakat dünya genelinde oyuncu kitlesinin %30’nun Battle Royale türünü oynadığı şu dönemde yeni çıkacak oyunları etkiliyor olmasının topluluğa etkisini hep birlikte göreceğiz.

LawBreakers ve Radical Height’in bir süre daha Steam üzerinde erişilebilir olacağı belirtildi.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here