Ana sayfa Haber Bungie Activision ile Yollarını Ayırıyor

Bungie Activision ile Yollarını Ayırıyor

742
0
PAYLAŞ

Activision yapmış olduğu duyuru ile Destiny 2 geliştiricisi Bungie ile yollarını ayırdı. Ancak firma yapmış olduğu ayrı bir açıklama ile Destiny 2’yi geliştirmeye devam edeceğini duyurdu.

Bungie ve Activision arasındaki gerilim, Activision’ın Destiny 2: Forsaken’ın umduğu gibi “iyi performans göstermediğini” söylediği geçen yılın sonlarında açıklamasına dayanıyor. Oyun direktörü Luke Smith, “Forsaken ile hayal kırıklığına uğramadık. Destiny oyuncularının seveceği bir oyun inşa etmeye başladık. Bungie’de de onu seviyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

Activision, “Bugün, Bungie’nin Destiny için tüm yayın haklarını ve sorumluluklarını üstlenmesi için planlarını duyuruyoruz. Bungie markanın sahibi olacak ve geliştirecek ve Activision sahip olduğu diğer projelere odaklanacak.

Her iki firma olarak, Destiny için kesintisiz bir geçiş yapmaya kararlıyız ve dünyadaki Destiny oyuncuları topluluğu adına geçiş sırasında birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Bungie, planlanan Destiny 2 yol haritasında ilerlemeye devam edeceğini ve “ötesinde nelerin yattığı hakkında heyecan verici duyuruların” da yolda olduğunu söyledi. PC oyuncuları Destiny’yi Battle.net üzerinden oynamaya devam edebilecek.

Genel görüş bu ayrılığın Destiny 2 için iyi olacağı yönünde olsa da oyunun geleceği henüz tam olarak aydınlık diyemeyiz. Firmanın Activision eksikliğinde finansal destek kısmını nasıl başaracağını da önümüzdeki günlerde göreceğiz. Konu ile ilgili yapılan blog yazısına buradan göz atabilirsiniz.

The Division 2 Epic Store Üzerinde Çıkış Yapacak

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here