Ana sayfa Haber Call of Duty Vanguard Detayları Belli Oldu

Call of Duty Vanguard Detayları Belli Oldu

122
0
PAYLAŞ
Call of Duty: Vanguard

Activision Blizzard, bu hafta başlarında Call of Duty: Vanguard adını resmi olarak duyurdu. Ancak yayıncı firma, Call of Duty: Warzone’da bir etkinlikle FPS oyunları serisindeki bir sonraki girişi resmi olarak açıklamayı planlamıştı. Fakat Battle.net ve diğer hizmetlerde erken ön sipariş listesi sayesinde ayrıntılar biraz daha erken geldi.

Call of Duty: Vanguard resmi olarak 5 Kasım 2021’de çıkıyor. İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen oyun, “birden fazla savaş alanında” geçen “karakter odaklı bir anlatı” içeren bir senaryo içerecek. Treyarch yeni bir Zombies modu sunuyor ve tabii ki geleneksel çok oyunculu oyun da 16 “çekirdek” harita ve dört adet daha Champion Hill haritasıyla geri dönecek. Oyun Pasifik, Fransa, Stalingrad ve Kuzey Afrika’daki savaşları içerecek.

2017’deki CoD: WW2’den bu yana bir CoD oyununda geliştirmeye öncülük etmeyen Sledgehammer Games, savaşın resmi bitiminden sonra geçen bir senaryo sunarak adeta ezber bozuyor. Hitler öldü, Naziler kaybetti, ancak Müttefikler, “Hitler’in halefi”ni içeren rahatsız edici bir plan olan Project Phoenix’i öğrenirler.

Vanguard, düşman ülkelere konuşlanan küçük özel kuvvetler ekipleriyle ilgili kampanyalara yabancı değil, ancak Vanguard bunun 2. Dünya Savaşı’nın sonunda yeni bir kavram olmasında yatıyor. Dört ülkeden dört uzman: Arthur Kingsley (Büyük Britanya), Polina Petrova (Sovyetler Birliği), Wade Jackson (ABD) ve Lucas Riggs (Avustralya).

Görünüşe göre klasik İkinci Dünya Savaşı temalı bir oyundan biraz farklı bir tarz Call of Duty, Vanguard oyuncularını bekliyor.

Cyberpunk 2077 1.3 Yamasının Detayları Belli Oldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here