Ana sayfa Haber Call of Duty: Vanguard Detayları Sızdırıldı

Call of Duty: Vanguard Detayları Sızdırıldı

168
0
PAYLAŞ
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard hakkında, beklenen açıklamasından sadece birkaç gün önce bir dizi ayrıntı sızdırıldı. Black Ops Cold War ve Warzone için çıkışını yapan Sezon 5 güncellemesi, bu yılki çıkması beklenen oyuna doğrudan atıfta bulunan dosyalar içeriyor gibi görünüyor.

Dosyalar aynı zamanda diğer şeylerin yanı sıra, İkinci Dünya savaşı dönemini ve Vanguard adı doğrulayan kutu resmini de içermekte. Standart ve Ultimate sürümün yanı sıra, bir cross-gen paketi de var. Bu durum Activision’ın bu sefer Black Ops Cold War’da yaptığına benzer bir yükseltme ücreti aldığı anlamına geliyor.

Ultimate sürümle ilgili birkaç ayrıntı da sızdırıldı ve oyuncuların oyunda erişebilecekleri ek karakter ve silah görünümlerinin yanı sıra Battle Pass aşama atlamaları, çift XP ve benzeri diğer bonusları göstermekte. Ayrıca, oyunun henüz resmi olarak duyurulmamış olan açık betasına erken erişim de bu sızıntı dahilinde erişilen bilgilerden.

Oyunun bundan bir hafta sonra, 19 Ağustos’ta açıklanacağı bildiriliyor. Vanguard dosyalarının Black Ops Cold War’dan veri madenciliği yapıldığını düşünürsek, muhtemelen Warzone’da duyuruyu başlatacak bir tür oyun içi etkinliği olacak. Sızdırılan oyun içi görsellerin Activision tarafından yayından kaldırılması ise bu bilgilerin doğruluğunu destekler nitelikte.

Activision Blizzard şu anda Kaliforniya Eyaleti’nin geniş çaplı ayrımcılık ve suistimal iddiasıyla açtığı davanın yansımalarıyla uğraşıyor. Şimdiye kadar Blizzard, şirket başkanı J. Allen Brack, İK başkanı Jesse Meschuk, Diablo 4 direktörü Luis Barriga ve bir dizi diğer yüksek profilli geliştiricinin “ayrılması” ile gelen değişikliklerin yükünü hissediyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here