Ana sayfa Haber Call Of Duty Vanguard Resmi Olarak Duyuruldu

Call Of Duty Vanguard Resmi Olarak Duyuruldu

175
0
PAYLAŞ
Call Of Duty Vanguard

Activision, Call of Duty Vanguard adındaki yeni oyununu bir mini fragman ile resmi olarak duyurdu. Ancak oyun bu Perşembe günü battle royale oyunu Warzone aracılığıyla daha detaylı olarak açıklanacak. Verdansk Savaşı adlı bir etkinlik, Warzone içinde TSİ 20:30’da başlayacak. Activision’ın duyurusundan “Savaşa katılın ve Call of Duty: Vanguard’ın dünya çapında canlı yayınını deneyimleyin” ifadesi bulunmakta.

Warzone oyuncuları TSİ 19:30 – 20:30 saatleri arasında çift XP, çift silah XP’si ve çift savaş geçişi XP’si kazanacak. Verdansk Savaşı etkinliği Vanguard’ın asıl duyurusuna kadar devam edecek.

Vanguard, bir dizi söylentini ardından Pazartesi günü resmen açıklanmıştı. Fragman, oyunun söylentilerde olduğu gibi II. Dünya Savaşı’nda geçtiğini gösteriyor. Diğer söylentilere göre, Call of Duty Vanguard, herkes oyunu Eylül ayında açık beta ile denemeden önce Ağustos ayında PlayStation kullanıcıları için bir alfa testi yapacak. Bir rapora göre oyun daha sonra 5 Kasım’da başlayacak ve ilk sezonu 23 Kasım’da başlayacak.

Daha önceki sızıntılara göre Ultimate sürümü oyuncuların oyunda erişebilecekleri ek karakter ve silah görünümlerinin yanı sıra Battle Pass aşama atlamaları, çift XP ve benzeri diğer bonusları göstermekte. Ayrıca, oyunun henüz resmi olarak duyurulmamış olan açık betasına erken erişim de bu sızıntı dahilinde erişilen bilgilerden.

Henüz Vanguard hakkında tüm bildiklerimiz bu. İlerleyen günlerde güncellenmiş bilgiler için bizi takipte kalın!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here