Ana sayfa Haber Command and Conquer Tiberian Dawn Geri Geliyor

Command and Conquer Tiberian Dawn Geri Geliyor

866
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde Jim Vessela reddit üzerinden yaptığı bir açıklama ile Command and Conquer serisini remastered yapmaya sıcak baktıklarından bahsetmişti. Bugün tekrar reddit üzerinden yapılan açıklama ile bu ihtimal resmiyete dökülmüş oldu.

Welcome back Commander

Tek güzel haber sadece bu değil. Bildiğiniz üzere serinin ilk oyunu Tiberian Dawn Westwood Studios tarafından yapılmıştı. Bu stüdyo kapandıktan sonra birçok çalışan Petroglyph Games adında yeni bir oyun şirketi kurmuştu. EA bu sefer seriyi yaratan ekip ile ortaklaşa çalışarak. İlk oyunu geri getiriyor.

Petroglyph Games ve EA ortaklığında yapılacak oyun sıfırdan yapılmayacak kısacası bir remake olmayacak. Eski oyunun oynanış tarzı ve oyunculara hissettirdikleri bozulmadan aslına uygun bir şekilde yenilenmesi asıl amaç.

Joe Bostic bu süreçte topluluğun fikirlerine son derece önem verdiklerini belirtmiş. Henüz teknik açıdan projeye başlanmamış ancak tüm tarafların son derece heyecanlı oldukları özelikle belli olmakta. Remastered sürüm çıktığında ise Covert Ops, Counterstrike, ve Aftermath eklenti paketleri de dahil olacak.

Yenileme sürecinin ne kadar süreceği bile belli değil ancak bu kadar yıldan sonra sanıyoruz serinin severleri biraz daha bekleyebilir. Eğer bu seri ile ilk defa tanışacaksanız çok güzel bir macera sizi bekliyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here