Ana sayfa Haber Conan Unconquered Duyuruldu

Conan Unconquered Duyuruldu

857
0
PAYLAŞ

Conan dünyasında geçen yepyeni bir strateji oyunu olan Conan Unconquered duyuruldu. Yeni oyunu Petroglyph Games geliştiriyor. Petroglyph Games aynı zamanda Command & Conquer serisinin orijinal yaratıcıları ve remastered sürümünü üzerinde çalışıyorlar. Yani tecrübe kısmında bakıldığında emin ellerde olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunun sistemi alışılagelmiş strateji oyunlarından biraz farklı olacak. Conan Unconquered’da ilk olarak Kalemizi inşa etmeye başlayacağız. Bunu tek yada iki kişi olarak yapmak mümkün. Daha sonrasında ise sürekli olarak zorluğu artan düşman ordularına karşı savunma yapacağız.

Conan Unconquered'da sürekli olarak zorluğu artan düşman ordularına karşı savunma yapacağız
Conan Unconquered’da sürekli olarak zorluğu artan düşman ordularına karşı savunma yapacağız
Conan Unconquered ile Hyboria topraklarına farklı bir bakış

Oyundaki haritalar rastgele olarak yaratılacak ve keşif önemli bir unsur olacak.Haritada keşfedilecek olan yıkıntılardan bulunacak hazineler oyuncuların çok işine yarayacak. Tabi işin içinde Conan dünyası olunca işlerin çok kısa sürede ters gitmesi şaşırtıcı bir durum olmayacak.

Conan Exiles'tan tanıdık gelecek avatar çağırma Conan Unconquered'da eksik olmamış
Conan Exiles’tan tanıdık gelecek avatar çağırma Conan Unconquered’da eksik olmamış

Savaş alanında ölen askerlerin cesetleri bir süre sonra hastalık yaymaya başlayacak. Tabi onlarla “ilgilenecek” bir ölüm büyücüsü bulundurmazsanız. Conan Exiles’tan tanıdık gelecek avatar çağırma bu oyunda da bulunmakta. Conan gibi efsanevi kahramanları çağırmak mümkün olacak.

Oyun gerçek zamanlı olarak ilerleyecek ancak istenildiği zaman durdurularak birimlere yeni emirler vermek mümkün olacak. Conan Unconquered 2019 yılının ikinci yarısında çıkış yapacak.

PUBG Yeni Kar Temalı Harita Geliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here