Ana sayfa Haber CORSAIR Dominator Platinum RGB DDR4 Belleğini Duyurdu

CORSAIR Dominator Platinum RGB DDR4 Belleğini Duyurdu

1806
0
PAYLAŞ

CORSAIR bugün Dominator Platinum RGB DDR4 Bellek piyasaya sürüldüğünü ve birinci sınıf DRAM için çıtayı bir kez daha yükselttiğini duyurdu. Dominator Platinum RGB, özel PC tutkunlarının en ileri sistemler için talep ettiği yüksek performansı sunarken, Dominator Platinum’un ünlü ve ikonik tasarımını yeniliyor.

Tamamen güncellenmiş bir alüminyum ısı yayıcı, elle sıralanmış bellek yongaları, bir kayıt ayar 4.800 MHz’e kadar olan frekanslar ve ayrı ayrı adreslenebilir RGB aydınlatması – bir Dominator Platinum modülü için bir ilk – kendi sınıfında DDR4 bellek oluşturmak için bir araya getirilir.

CORSAIR Dominator Platinum RGB’nin her bir modülü, sinyal kalitesini ve kararlılığı garanti eden özel 10 katmanlı bir PCB ile başlayan birinci sınıf işçilik zirvesini temsil eder. Her bellek yongası, 3.000MHz’den inanılmaz bir 4.800MHz’e ulaşan kitlerle, hız aşırtma için geniş bir tavan boşluğuna sahip kitlerle sıkı tepki süreleri ve yüksek frekans performansı sağlamak için elle sıralanır ve sıkı bir şekilde taranır.

CORSAIR Dominator Platinum RGB, hem alüminyum ısı yayıcı hem de doğrudan PCB’ye gömülü bakır düzlemler aracılığıyla modülü soğutan CORSAIR patentli Dual-Path DHX soğutma teknolojisi sayesinde aşırı stres altında bile serin kalıyor.

Far Cry New Dawn İncelemesi | Hope County’e Hoşgeldiniz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here