Ana sayfa Haber CORSAIR K83 Kablosuz Klavyesini Duyurdu

CORSAIR K83 Kablosuz Klavyesini Duyurdu

577
0
PAYLAŞ

PC oyun çevre birimleri ve meraklısı bileşenlerde dünya lideri olan CORSAIR®, bugün, oturma odası PC’lerine ve ev eğlence sistemlerine eşi görülmemiş bir kontrol ve çok yönlülük getiren yeni CORSAIR K83 Kablosuz Eğlence Klavyesinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Gelişmiş navigasyon ve akıllı TV’ler ve medya oynatıcıları içeren çeşitli cihazlar üzerinde esnek kontrol ile zarif stil ve alüminyum yapıyı birleştiren K83, herhangi bir modern oturma odası eğlence merkezinin merkezidir.

Şık alüminyum çerçevesinin ve beyaz LED arkadan aydınlatmalı özel CORSAIR ultra düşük profilli anahtarların yanı sıra, K83, bir sonraki bölümü aramakta, oynatmayı kontrol etmek veya keşfetmek için tüm eğlence gereksinimlerini kolayca erişebileceğiniz bir sezgisel tuş düzenine sahiptir. Konturlu tuş tuşları, bir dizi medya kısayolu ve kısayol tuşu ile parmaklarınızın rahatça yerleşmesine yardımcı olur.

CORSAIR’ın özel kablosuz teknolojisi, kişisel verilerinizi korumak için 128-bit AES kablosuz şifreleme kullanarak kolay kurulum ve ultra hızlı 1ms 2.4GHz kablosuz hızı için USB uyumlu cihazlara bağlanır. Düşük gecikmeli Bluetooth® kablosuz eklenmesi, bir USB bağlantı noktası olmadan daha da fazla cihaza hızlıca bağlanmak için daha fazla esneklik sunar. USB şarjlı bir pil, 40 saate kadar sürekli kullanım sağlayan K83 Wireless’a güç sağlar.

Son olarak, K83 Wireless, tek bir sezgisel arayüz ile güçlü kişiselleştirme için CORSAIR iCUE yazılımından yararlanır. Kullanıcılar, joystick’i yeniden ayarlayabilir ve ince ayar yapabilir, makro tuşları oluşturabilir, LED arka plan ışığını ayarlayabilir ve Windows dokunmatik yüzey hareketlerini yapılandırabilir.

Dauntless İçin Yeni Canavar Geliyor, Boreus

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here