Ana sayfa Haber Corsair Yeni Oyuncu Farelerini Duyurdu

Corsair Yeni Oyuncu Farelerini Duyurdu

634
0
PAYLAŞ

Corsair bu yıl düzenlenen CES etkinliğinde 3 yeni oyuncu fare modelini duyurdu. Harpoon RGB Wireless, Ironclaw RGB, ve M65 RGB Elite Corsair oyuncu ekipmanları ailesine katılıyorlar.

Slipstream Kablosuz Teknolojisi

Corsair Harpoon RGB modeli ile yeni geliştirdiği olan Slipsteam kablosuz teknolojisini de duyurmuş oldu. 1ms altında tepkime süreleri ile en kuvvetli kablosuz sinyal iletim teknolojisi olduğu açıklamasında bulunulmuş. Yeni gelecek modellerin hepsinde Slipstream Wireless standart hale gelecek.

Corsair Harpoon RGB Wireless
Corsair Harpoon RGB Wireless

Harpoon RGB Wireless, CORSAIR’in en popüler farelerinden birini alarak kablolu fare ile aynı performans için Slipstream Kablosuz Teknolojisi tarafından desteklenir. Slipstream Wireless, önceki nesil kablosuz cihazların iki katı paketini ileten ve Akıllı Frekans Kaydırma (IFS) ile yoğun kablosuz trafikte bile sinyalinizin güçlü kalmasını sağlayan, aşırı hızlı 2,4GHz oyun sınıfı kablosuz hızı sunuyor.

Corsair Ironclaw RGB
Corsair Ironclaw RGB

IRONCLAW RGB, geleneksel fareleri istedikleri için biraz küçük bulan oyuncular için oyunu değiştirecek. Gelişmiş bir optik algılayıcısına sahip olan endüstri lideri Pixart ile birlikte geliştirilen özel bir PMW3391, kullanıcılar, ultra-doğru, özelleştirilebilir izleme için 1 DPI’lık adımlarla doğal bir 18.000 DPI değerine kadar hassasiyeti ayarlayabilir. Tamamen yedi adet programlanabilir düğme, iki bölgeli dinamik RGB aydınlatma ve hala sadece 105g ağırlığında yerleşik profil depolamaya sahip olacak.

M65 RGB ELITE, binlerce M65 kullanıcısının geri bildirimlerine dayanarak ikonik Corsair M65 tasarımını bir dizi yeni geliştirme ile yeniledi. Şimdi IRONCLAW RGB ile aynı nesil 18.000 DPI optik sensör ile donatılmış olan M65 RGB ELITE, 1 DPI’lik artışlarla ayarlanabilen hassasiyetle her zamankinden daha kesin ve doğru.

Dayanıklı bir alüminyum çerçeveye sahip olan M65 RGB ELITE’in temel ağırlığı, ağırlığı 115 g’ye kadar artırabilen ve ağırlık merkezini oyun tarzınıza mükemmel şekilde ayarlayabilen ayarlanabilir bir ağırlık sistemi ile% 15’in altına düşürülmüş. Anında hassasiyet, anında iki bölgeli dinamik RGB aydınlatması, 50 milyon tıklama oranına sahip Omron anahtarı ve onboard profil depolama alanını anında azaltan kullanışlı bir keskin nişancı düğmeli yeniden tasarlanmış bir yan düğme kümesine sahip.

Alien: Blackout Mobil Oyun Olarak Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here