Ana sayfa Haber Corsair Yeni Ürünlerini Duyurdu

Corsair Yeni Ürünlerini Duyurdu

404
0
PAYLAŞ

PC oyun çevre birimleri ve meraklısı bileşenlerinde dünya lideri olan CORSAIR, bugün ödüllü CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 belleğinin yeni bir kitinin piyasaya sürüldüğünü ve 4,866MHz saat hızına kadar yüksek hızda DRAM duyurdu. Bu hızlı bellek şimdi 2x8GB’lık bir kitle mevcut olup yeni 3. Gen AMD Ryzen™ Masaüstü İşlemcileri ve X570 anakartları olan sistemlerdeki tüm potansiyeline ulaşmaktadır.

VENGEANCE LPX uzun süredir performans hafızasının sınırlarını zorladı ve CORSAIR ile AMD arasındaki ortaklık sayesinde bugün bu geleneği sürdürdü. Çoğu modern platformla tamamen uyumlu olsa da, yeni modüller, ASUS ROG Crosshair VIII Formula, MSI MEG X570 GODLIKE ve MSI PRESTIGE X570 CREATION anakartlar, içerdiği otomatik overclock araçlarını kullanarak Ryzen 3000 platformunda rekor kıran maksimum 4.866 MHz frekanslarını elde etmek için özel olarak tasarlanmış ve tamamen test edilmiştir.

Bellek Ürünleri Kıdemli Müdürü Reimar Goetze, “Bu DRAM hızını piyasaya ilk getirdiğimiz için heyecanlıyız” dedi. “Bilgisayar meraklıları konusundaki sadık yaklaşımımız, üst düzey bileşenler için her zaman sınırları zorlamamızı bekliyor, bu yüzden daha azına razı olmazdık.”

Dauntless 6. Sezon 9. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here