Ana sayfa Haber Crusader Kings III Hakkında Yeni Bilgiler

Crusader Kings III Hakkında Yeni Bilgiler

747
0
PAYLAŞ
Crusader Kings
Crusader Kings

Paradox Interactive, bir sonraki büyük orta çağ hanedanı simülatörünü yaratan ekiple periyodik olarak röportajlar yayınlayarak Crusader Kings III gelişimiyle ilgili hayranları güncel tutuyor. En son yayınlanan videoda, yepyeni bir 3D portre ve DNA sistemi, konseyler için yeni mekanikler ve elbette kurnaz planlar da dahil olmak üzere bir dizi önemli özelliğe ve mekaniklerde yapılan değişikliklere değiniyor.

Aralık güncelleme videosu, oldukça hızlı bir şekilde çeşitli konular arasında geçiş yapıyor. Bununla birlikte, en büyük değişikliklerden bazıları, oyundaki herkesi 3B yapan tamamen yeni bir karakter portre sistemi. Bu yeni portreler, karakterin sahip olduğu koşulları ve rahatsızlıkları dinamik bir şekilde yansıtıyor ve karakterlerin görünümleri büyük ölçüde ebeveynlerinin DNA’sı tarafından belirleniyor.

Uzun zamandır Crusader Kings hayranları konseyinizin ve vassallarınızın nasıl çalıştığıyla ilgili güncellemelerle ilgileneceklerdir. Eşiniz de dahil olmak üzere meclis üyeleri, belirli görevleri yerine getirme yeteneğiniz üzerinde daha doğrudan bir etkiye sahip olacaklar.

Spymasters, Crusader Kings III içerisinde sırları bulan yeni bir yeteneğe sahip olacak. Geliştiricilerin açıkladığı gibi, yeni gizli sistemle, bu karakter yapmamaları gereken bir şey yaptığında ‘sırlar’ üretilir. Karaktere eklenen bu sırlar casus yöneticiniz gibi sinsi bir kişi tarafından keşfedilmesini bekler.

Sır keşfedildikten sonra, onu açığa çıkararak ve karakteri aşağılayarak veya şantaj olarak kullanarak şantaj olarak kullanılabilir. Bu seçenek size Crusader Kings III’ün hedef karakterde tuzak dediği şeyi verir ve bu karakteri daha sonra istediğinizi yapmaya zorlamak için kullanabilirsiniz.

Yeni gelecek yenilikler hakkında detaylı bilgi için geliştirici videosunu izleyebilirsiniz. Crusader Kings III 2020 yılında çıkması planlanıyor.

XPG Yeni Oyuncu Donanımlarını CES 2020’de Tanıtacak

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here