Ana sayfa Haber Cyberpunk 2077 1.3 Yamasının Detayları Belli Oldu

Cyberpunk 2077 1.3 Yamasının Detayları Belli Oldu

169
0
PAYLAŞ
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 1.3 yaması geliştirilmekte ve CD Projekt Red, yama notlarını çıkış tarihinden önce yayınladı. Liste, geçen yılın sonlarında bir dizi hata ve eksik ile piyasaya sürülmesinden bu yana  özellikle sorunlu olan oyuna gelen bir dizi değişikliği detaylandırıyor.

Yama 1.3 üç yeni ücretsiz DLC içerecek. Johnny Silverhand için daha ’emo’ bir görünüme ve alttan kesilmiş saç stiline sahip alternatif bir görünüm. V için The Ride görevini bitirdikten sonra erişebileceğiniz iki yeni nadir/ikonik ceket ve Archer Quartz ‘Bandit’ adlı yeni bir Nomad aracı. Yama geldiğinde, oyuncular bu içeriği ana menüdeki yeni bir ‘Ek İçerik’ başlığında etkinleştirebilecek.

Daha önce açıklandığı üzere GPS sistemi gerekli bazı ince ayarları alıyor. 1.3 Yaması ile birlikte, mini harita, bir araçtayken uzaklaşacak ve biraz ileri kayacak ve haritanın dönüşleri daha zamanında göstermesini sağlayacak. CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin doku akışı açısından mevcut sıkıntıları nedeniyle bunun aşılması şaşırtıcı derecede zor bir sorun olduğunu söylüyor. Ek olarak yetenek ağacı menüsüne eklenen yeni bir seçenek ile belli bir ücret karşılığında sıfırlamak mümkün olacak. Yama notları, otomatik kaydetme sayısının 10’dan 20’ye çıkarılması ve hızlı kaydetme sayısının 3’ten 10’a çıkarılması gibi ek yaşam kalitesi iyileştirmelerinin ayrıntılarını içermekte.

Yama notları ayrıca performans, denge ve bellek optimizasyonu için daha iyi kare hızları ve “özellikle savaş sırasında” daha az aksaklıkla sonuçlanması gereken birden fazla iyileştirme içeriyor.

Yama notları oldukça fazla bilgi içeriyor ve tam olarak gözden geçirmeye değer. Canlı yayın sırasında, ekibin tonu çarpıcı biçimde farklıydı: Geliştiriciler, piyasaya sürüldüğünden beri ilk kez Cyberpunk 2077 hakkında iyimser ve umutlu göründüler. Ancak son sekiz ayın onlar açısından iyi geçmediği kesin. Kıdemli görev tasarımcısı Patrick Mills, “İnanın, çoğunuzun bu oyun için hayal kırıklığına uğradığınızı anlıyorum” dedi. “Birçoğumuz da bu oyundan hayal kırıklığına uğradı.”

Ancak Mills ve meslektaşları, Cyberpunk 2077’yi tekrar ayağa kaldırmaya kararlı olduklarını söylüyorlar ve 1.3 yamasıyla birlikte RPG’nin nihayet daha kapsamlı DLC’ler ve genişletmeler için planlarla ilerleme konusunda kendilerini rahat hissettikleri bir durumda olduklarını açıkladılar.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here