Ana sayfa Haber Cyberpunk 2077 Hakkında Son Detaylar

Cyberpunk 2077 Hakkında Son Detaylar

551
0
PAYLAŞ
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 bu yılki E3 sunumlarına damgasını vurdu desek abartmış olmayız. E3 sonrası oyun ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. CD Project RED Witcher serisinde yakaladığı başarıyı Cyberpunk 2077 için de devam ettirmeye kararlı gibi duruyor.

Oyunun oynanışında görülebilen ve yapılan açıklamalardan da elde ettiğimiz bilgilere göre oyunda bol miktarda araç bulunacak. Bu araçlara çeşitli motosiklet ve arabalar dahil. Peki bu araçları geride bırakırsak ne olacak? Her araç kendi yapay zekasına sahip böylece çağırdığımız zaman bulunduğumuz yere otomatik olarak gelecekler. Böylece yeni bir araç beğenip aldığımız zaman eskisine ne olacak sorusunun cevabını almış oluyoruz.

Oyunda uçan araçlar bulunacak ancak bunlar çoğunlukla hikaye odaklı kullanılacağı için serbest bir şekilde uçma imkanımız yok. Cyberpunk 2077 içerisinde botlarında bulunacağı ancak uçan araçlarda olduğu gibi bunların kullanımı kısıtlı olacağı açıklanmış. Witcher 3’te olduğu gibi su etrafında yapabileceğimiz görevler bulunacak.

Cyberpunk sunumunun en beklenmeyen kısmı hiç süphesiz Johnny Silverhands olaerak Keanu Reeves’in çıkmış olması oldu. Görünüşe göre dijital bir hayalet olarak oyunda bize eşlik edecek olan Silverhands karakteri oyundaki en çok seslendirmeye sahip olan karakter olacak.

Cd Project RED tarafından geliştirilen oyun birden fazla sona sahip olacak. Uzun bir süredir beklenen rol yapma oyununun tek bir sonu olması zaten beklenen bir durum değildi. Ancak oyuncuların tüm hikayeyi görmesi için birden fazla kez oynaması gerektiğinin üstünde durulmuş.

Cyberpunk 2077 Xbox One, PS4 ve PC için 16 Nisan 2020’de çıkışını yapacak. Cyberpunk dünyasına dalış yapmak için bir seneye yakın bir bekleyiş yapmak zorundayız ancak umarız en sonunda Witcher serisi gibi güzel bir oyun ile karşılaşırız.

E3 2019 sunumları

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here