Ana sayfa Haber Cyberpunk 2077 Yavaştan Gün Yüzüne Çıkıyor

Cyberpunk 2077 Yavaştan Gün Yüzüne Çıkıyor

985
0
PAYLAŞ
Ama Baya Baya Yavaştan Gün Yüzüne Çıkıyor

CD Projekt’in The Witcher’dan sonra ki büyük projesi olan Cyberpunk 2077 oyunundan haberler yavaş yavaş gelmeye başladı. Geçtiğimiz günler de E3 2018’de yayınlanan ufak bir fragmanla tekrardan oyunu bekleyen fanlarının ateşini harlayan firma, (Fragmanı izlemediyseniz aşağıdan bakabilirsiniz) oyun hakkında bir kaç bilgiyi de gün yüzüne çıkardı.

Yeni Bir The Witcher Doğuyor

Orta da dolaşan haberlere göre Cyberpunk2077 bir Mmorpg değil… Bu haber benim gibi oyunun Mmo çıkmasını bekleyen bir çok fanını hayal kırıklığına uğratmıştır. Görev Tasarımcısı Patrick Mills’ın onaylamasına göre oyun tek kişilik oyuncu etiketi ile çıkacak. Oyunun etiketlerine bakarsak karşımız da Tek Kişilik, Açık Dünya, FPS, RPG elementlerini barındıran bir oyun duruyor. Bu tanımlamalar bir yerden tanıdık geldi mi?  Deux Ex ? =) Patrick Mills’ın bir diğer değişine göre oyunun çoklu oyuncu kısmına da çalıştıklarını, yalnız çıkıp çıkmayacağına söz vermediklerini görüyoruz.

Uzun lafın kısası 5 seneden fazladır (5 sene oldu mu ya?) beklediğimiz oyundan en sonunda haber almak ne kadar sevindirici olsa da, bu yıl da bir oynanış videosu göremedik. Hadi be CD Projekt bir şeyler ver bize…

Sony E3 2018 Sunumunda Yeni Oyunlarını Tanıttı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here