Ana sayfa Haber Darkest Dungeon 2 Duyuruldu

Darkest Dungeon 2 Duyuruldu

591
0
PAYLAŞ

Red Hook Studios, Darkest Dungeon 2 üzerinde çalıştıkları açıklamasında bulundu. Duyuru, bir kısa videonun yanı sıra PC Gamer ile yapılan röportajda yapıldı.

Red Hook Studios, sıra tabanlı hayatta kalma tarzına oldukça yakın olan oyunu Darkest Dungeon’ın devamının geliştirilme aşamasında olduğunu açıkladı. Şu anda devam oyunu hakkında çok az ayrıntı biliniyor olsa da, en azından yapım aşamasında olduğu biliyoruz.

Darkest Dungeon 2 hakkında ne biliyoruz

Yapılan röportajda savaş sisteminin büyük bir değişiklik göstermeden geri dönmesini ancak mekanik olarak ve “sunum açısından” önemli bir ayarlama ile geleceğine değinilmiş.

İlk oyunda bulunan altı karakter sınıfıyla birlikte tamamen farklı bir oyun yapısı da bekleniyor. Röportajdaki ipuçları, devam oyununun ilk oyunun Color of Madness indirilebilir içeriğindeki olaylardan sonra gerçekleştiğini gösteriyor.

Darkest Dungeon 2 için erken erişim modeli oyunu geliştirenlerin sıcak baktığı bir durum. Ancak bu model sadece mantıklı bir şekilde ve oyunun geliştirilmesi o aşamaya geldiği zaman düşünüleceği belirtilmiş.

Wargroove İncelemesi | Kraliçem Tacınız!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here