Ana sayfa Haber Dauntless 0.4.4 Yama İçeriği Belli Oldu

Dauntless 0.4.4 Yama İçeriği Belli Oldu

961
0
PAYLAŞ

Dauntless için çok beklenen 0.4.4 yaması en sonunda belli oldu. Bu yama ile birlikte bir süredir oyunda bulunan hataların düzeltilmesi bekleniyor. Ayrıca önümüzdeki ay çıkacak olan The Coming Storm içeriği için denge ayarlamaları yapılmış durumda. Bakalım bu yama ile neler değişecek.

Dauntless 0.4.4 Yama notlarından göze çarpanlar

İlk olarak göze çarpan değişiklik elemental silahların çalışması ile ilgili. Elemental duruma ulaşmak için belirli bir hasar vurmak yerine artık belirli bir sayıda vuruş yapmak yeterli olacak. Bu durumda chain blades ve mızrak gibi seri silahlar daha değerlenmiş durumda.

Bir diğer göze çarpan değişiklik maelstrom öncesi behemothlardan düşen “rare” parçaların düşme şansının arttırılmış olması. Bu sayede maelstrom’a geçiş için gereken silah ve zırhlar daha çabuk toparlanacaktır. Topluluğun bir süredir bahsettiği bir diğer kısım ise Rezakiri’ye gelen düzeltme olmuş. Artık Rezakiri parçaları çok daha rahat düşecek.

Pylonlarda bu yamada değişen kısımlardan. Öncelikle pylon koyma süresi azaltılmış ve artık pylonlara takılmadan içlerinden geçebiliyoruz.

Maelstrom heroic aşamasında yeni başlayanlar için iyi haberler var. Devriye (Patrol) görevlerinde Shrowd ve Rezakiri artık çıkmayacak. Böylece bu behemothlara hazırlanmak için parça toplama kısmı biraz olsun kolaylaşmış oluyor. Bir diğer göze çarpan nokta ise artık silah ve zırh yaparken en iyi tarifler listenin en üstünde çıkacak.

İlk olarak göze çarpan değişiklikler bunlar ancak sayısız hata düzeltmesinin ve denge ayarının listelendiği yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. İyi avlar.

Warframe’in Beklenen Eklenti Paketi Fortuna Detayları Açıklandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here