Ana sayfa Haber Dauntless Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor

Dauntless Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor

922
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz Mayıs ayında açık beta sürecine geçen Dauntless geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile 2 milyon oyuncun sayısını geçtiğini duyurdu. Behemoth avladığımız oyun önümüzdeki ay çıkması beklenen Monster Hunter World ile büyük benzerlik taşıyor.

Phoenix Labs CEO’su Jesse Houston ise ilk başlarda taleplerin yetişme konusunda sıkıntı yaşadıklarını ancak artık yeni eklenti paketini çıkarta aşamasına geldikleri açıklamasında bulundu. Dauntless’ın ücretsiz sisteme geçemsi bu kadar kısa sürede 2 milyon oyuncuya erişmelerinin en büyük sebeplerinden biri.

9 Ağustos tarihinde çıkacak olan The Coming Storm ücretsiz eklentisi ise ilk büyük çaplı içerik olacak. Geçtiğimiz son yama ile birlikte oyun dünyasında çeşitli değişiklikler görülmeye başlanmıştı. Çeşitli yerlerde bulunan kutular ve duvarlara sağlanmış olan dev mızraklar gibi. Ancak asıl hikâye Ramsgate’e bir geminin çarpası ile başlayacak.

The Coming Storm’dan neler bekliyoruz

Eklenti paketi ile yeni NPC karakterleri, hikâyeler ve görevler bizleri bekliyor. Yeni gelecek Ostian içeriği ile el bombası ve yepyeni bir uzak mesafe silahı oyuna gelecek. Yeni gelecek olan Koshai adındaki Behemoth av mekaniklerini değiştireceğe benziyor. Yeni Behemoth’un zırhı dikenler ile kaplı olacak. Mevcut Behemoth’ların ise Koshai’nin gelişinden etkileneceği söylenmiş.

Ağustos ayında Monster Hunter World’ün çıkışı ile canavar avlama oyunları arasında sıkı bir rekabet olacağa benziyor.

Ubisoft’tan Rainbow Six: Siege 8 Operatörüne Sert Müdahale Geliyor!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here