Ana sayfa Haber Dauntless Loadout Sistemi Nasıl Olacak?

Dauntless Loadout Sistemi Nasıl Olacak?

551
0
PAYLAŞ

Dauntless yeni av sezonu olan Zephyr Strike hazır başlamışken ve Faction Fight ile oyuna yeni bir etkinlik eklenmişken 0.9.3 yaması haberleri de yüzümüzü güldürdü. Bu sisrem çok uzun bir zamandan beri istenmekteydi ve en sonunda birden fazla oynanış tarzı denemeyi sevenler için oyuna ekleniyor.

Phoenix labs yayımladıkları bir blog yazısında neden bu kadar geciktiklerini açıklamışlar. Geçmişte yeni içerik çıkartmak için bazı özellikleri tam anlamı ile “cilalayamadan” çıkarttıklarını söylemişler. Ancak bu sefer sistemi tam anlamı ile entegre etmek için oyun içerisindeki bazı temek sistemlerde değişiklik yapmak zorunda kalmışlar.

Dauntless yeni loadout sistemi
Dauntless yeni loadout sistemi

İlk olarak her oyuncu tek bir loadout ile oyuna başlayacak. Sonradan gelecek olan 5 yeni loadout ile toplamda 6 adet farklı ekipman ve cell kombinasyonu yapmak mümkün olacak. Bu yeni gelecek olan slotlardan 3 tanesi Uzmanlık seviyeleri açıldıkça gelecek. Diğer 2 slot ise City on the Verge ve Into the Maelstrom görevleri yaparak kazanılabilecek.

Açıkcası oyunda ilerledikçe, özellikle Dire ve bir üstü Heroic zorluğuna ulaşınca birden fazla ekipman kombinasyonuna sahip olmak son derece önemli. Yeni sistem ile birlikte tek bir tık ile ekipman değiştirmek yaşam kalitesi bakımından büyük bir kolaylık olacak.

0.9.3 yaması Eylül ayı başında gelmesi bekleniyor. Bu yeni sistem ile sadece ekipmanları değil zırh transmog ve renklere, yanına aldığınız iksirlere kadar ayarlayabileceksiniz.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here