Ana sayfa Haber Dauntless Mastery Sistemine İlk Bakış

Dauntless Mastery Sistemine İlk Bakış

690
0
PAYLAŞ

Dauntless sürekli olarak geliştirilmekte olan bir oyun. Geçtiğimiz aylar boyunca gelen yeni canavar Boreus ve av sezonları bu geliştirilme sürecinin bir parçası oldu. Ancak görünüşe göre Phoenix Labs oyunu geliştirme konusunda daha iddialı adımlar atıyor.

Yeni gelecek olan Mastery sistemi ile birlikte mevcut ünvan sisteminde rafa kaldırılıyor. Weaponsmith ve Alchemy gibi sistemler artık olmayacak. Onların yerine Mastery sistemi geliyor. Peki bu sistem nasıl işliyor.

Bu sistem ile artık bir avcı seviyemiz oluyor. Mastery sisteminde gelen görevleri yaptıkça seviyemiz artıyor. Ancak tüm yenilikler sadece bundan ibaret değil. Silah ve Canavar’lar içinde ayrı birer seviye sistemi geliyor. Silahları kullandıkça ve yeni silahlar yaptıkça, canavarları öldürdükçe bu seviyeler ilerliyor.

Peki canavar seviyesini artırmak ne işimize yarayacak? Belirli bir canavarı avlama konusunda uzmanlaştıkça av sonunda daha fazla parça elde edebilirken avımızı da daha rahat yapabiliyor olacağız.

Ancak işin en güzel kısımlarından biri silah uzmanlığı olacak gibi duruyor. Silahlarda seviye atladıkça silahlara yeni modlar ve yeni özel saldırılar açılıyor. Bir başka gelecek olan yenilik ise modlama sistemi. Bu sistem ile silahınıza farklı özellikler katabileceksiniz.

Dauntless yeni mastery sisteminin detaylarına resmi sitesinden bakabilirsiniz. Yeni sistem 24 Nisan tarihindeki güncelleme ile gelecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here