Ana sayfa Haber Dauntless Path of the Slayer Sistemi

Dauntless Path of the Slayer Sistemi

730
0
PAYLAŞ

Dauntless için bir süre önce haberini yapmış olduğumuz yeni mastery sistemi hakkında daha detaylı bilgiler açıklanmaya başladı. Bu güncelleme ile birlikte yeni oyucuları oyuna daha iyi hazırlamak için bazı öğretici kısımlar ekleniyor. Tabi artık uzman bir avcıysanız bu kısmı geçip direk Maelstrom’a gidebilirsiniz.

Yeni güncelleme haritada da değişiklikler yapıyor. Av için bir hedef seçtiğimiz zaman eskisine göre çok daha detaylı bilgiler ile karşılaşacağız. Bu bilgilere tavsiye edilen eşya seviyesi gibi bilgiler dahil olacak.

Yeni harita görünümü
Yeni harita görünümü

Silah sisteminde de değişikliklere gidiliyor. Artık bir canavarın normal ve dire için farklı silah versiyonları olmayacak. Toplamda 15 seviyeye kadar silahlarımızı yükseltebileceğiz. Mevcut silahlarda bu sistem göz önüne alınarak güncellenecek. Bu yükseltmeler için gereken materyallerde de çeşitli değişiklikler yapılmış. Benzer bir değişimin zırhlarda da olduğunu umuyoruz.

Dauntless yeni av sonu ekranı
Dauntless yeni av sonu ekranı

Av sonunda kazanılan eşya ve canavar parçaları da av süresince ne kadar başarılı olduğumuza göre verilecek. Eğer hiç ölmeden avı bitirebilirseniz ekstra 3 eşya daha kazanacaksınız.

Görünüşe göre Phoenix Labs, Dauntless’ı geliştirmeye azimli bir şekilde devam ediyor. Tüm değişiklerin anlatıldığı blog yazısına buradan göz atabilirsiniz. Yenilikler 24 Nisan tarihinden itibaren oyuna eklenecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here