Ana sayfa Haber Dauntless Scorched Earth Güncellemesi Yayımlandı

Dauntless Scorched Earth Güncellemesi Yayımlandı

557
0
PAYLAŞ

Dauntless için gelen yeni içerik eklentisi Scorched Earth, Blaze Escalation, yeni Behemoth Torgadoro ve Hunt Pass için iyileştirmeler getiriyor.

Blaze Escalation ile yeni Tropik ve Volkanik çevreler oyuna ekleniyor. Yeni güncellemenin temasına uygun olacak şekilde Escalation Hunt’ın yeni hali Blaze Escalation’da ilk olarak Tropik adalarda başlarken, avda ilerledikçe volkanik adalara geçiş yapacağız.

Ateş bu sezonun temel elementi. Bu sebeple patlayıcı dikenlere sahip Quillshot, alevtopu atan Gnasher ve yepyeni bir Rezakiri alt türü ile karşılaşacağız. Ancak asıl yenilik yeni Behemoth Torgadoro. Dauntless için şimdiye kadar tasarlanmış en büyük Behemoth olan Torgadoro cüssesinden beklenmeyecek bir şekilde çevik. Üstelik çevreyi kendi avantajına kullanabilen ilk Behemoth olacak.

Bir önceki Escalation Hunt’ta olduğu gibi Torgadoro ile yepyeni efsanevi silahlar oyuna ekleniyor. Yeni silahların özelliği ise kullanıldığı zaman %50’den az canı kalan hedeflere ekstra zarar vermeleri.

Yeni Hunt Pass ise Searing Talons. Ancak artık Hunt Pass seviyeleri atlamak eskisine göre daha kolay. Sadece görev yapmanın aksine bu kez avlardan da tecrübe kazanacağız. Özellikle hikâye görevlerini bitirmek bir seviye atlamaya yetecek kadar puan kazandıracak.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here