Ana sayfa Haber Dauntless Stormchasers Neler Getiriyor

Dauntless Stormchasers Neler Getiriyor

1185
0
PAYLAŞ

Dauntless yeni sezonu Stormchasers çıkışını yaptı. Bu sezon ile oyuna birçok yenilik geldi. Bunlardan ilk göze çarpan yeni bir canavar olan Malkarion ve yeni oyun modu Escalation Hunt oluyor. Bu sezon arayüzde birkaç değişiklik yapılmış.

Öncelikle arayüz eksisine göre daha büyük ve anlaşılır olmuş. Fakat bu durumda Dauntless Switch çıkışından etkilenmiş olabileceği göze çarpan bir unsur. Bir diğer yenilik ise ekranın sağ üstünde avımızın genel olarak ne kadar canını kaldığını görebiliyoruz. Bu nokta tam bir yüzdelik olmaktan ziyade 4’e bölünmüş bir alan.

Escalation Hunt Nedir?

Escalation Hunt bir tür hayatta kalma modu da diyebiliriz. Çünkü bu oyun modunda arka arkaya 5 adada canavarlar ile savaşıyoruz. Ekipmanlarınızı değiştiremediğiniz gibi yanınıza aldığınız yardımcı iksirlerde yenilenmiyor. Hatta bazı adalarda bir yerine iki canavar bizi karşılıyor. İlk bakışta zor gibi görünüyor olsa da son derece keyifli bir mod olmuş diyebilirim.

Her bir ada bittiği zaman lanternimizi kullanarak bu av süresince üzerimizde kalacak bir yükseltme seçiyoruz. Bu %5 daha fazla zarar vermek olabileceği gibi daha çok iyileştirme almak gibi bir yükseltme olabilir. Ancak şimdiye kadar gördüğüm en eğlenceli oynanışa sahip.

 

Her Escalation Hunt sonrasında lantern için tecrübe puanı toplayarak lanterinimizi geliştirebiliyoruz. Buraya yatırdığımız her yetenek puanı tüm oyun modlarında geçerli olacak +2 bonus getiriyor. Yani her yetenek kazandığımız zaman toplam saldırı ve savunma puanlarımıza 2 puan temelli olarak ekleniyor. Bu modda oynamak için bir başka sebep.

Malkarion

Malkarion ise karşımıza çıkan ilk ejderha tipli canavar. Aynı zamanda daha önce Monster Hunter oyunlarında gördüğümüz ve canavarın üstüne atlayarak saldırı yapabildiğimiz tek avımız. Malkarion’u avladığımız zaman oyundaki ilk efsanevi silahlara kavuşuyoruz. Bu silahların özelliği ise prizmatik hücrelere sahip olmaları. Yani hücre tipi fark etmeksizin istediğimizi bu silahlarda kullanabiliyoruz.

Aynı zamanda avda bir ke kullanılabilen özel saldırıların yanı sıra başka silahlar ile bağlayabiliyoruz. Bu sayede istediğimiz bir silahın özelliklerini bu silaha aktarabiliyoruz. Bu silahlar şu ana kadar oyuna gelmiş en etkili silahlarda biri diyebilirim.

Stormchasers basit bir sezondan daha fazlasını katabilen güzel bir içerik olmuş. Umarız önümüzdeki sezonlar bu şekilde güzel ve kendini tekrar oynatan güzel içerikler getirmeye devam eder.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here