Ana sayfa Haber Dauntless: The Coming Storm İlk Bakış

Dauntless: The Coming Storm İlk Bakış

762
0
PAYLAŞ

Dauntless yeni gelecek olan eklenti paketi olan The Coming Storm için bir ilk bakış yazısı yayımladı. Dauntless için gelecek olan ilk kapsamlı bu güncellemenin oyun dünyasını nasıl etkileyeceği hakkında biraz bilgi sahibi olduk.

Koshai, the Sovereign of Thorns

Yeni gelecek olan Behemoth sanıyoruz Rezakiri ve Shrowd’u zorluk konusunda aratacak. Ancak bir kere bu Behemothu avladıktan sonra yapabileceğimiz zırh ve silahlar bir o kadar güçlü olacaktır. Tabi gelecek olan tek yenilik bu değil.

Ramsgate’e güşecek olan gemi Ostia’dan geliyor. Bu gemide daha önce hiç görmediğimiz teknolojilere erişebileceğiz. Bunlardan en ilgi çekeni ise tabanca olacak. Avın uzaktan vurmak isteyenlerin uzun süreden beri istediği silah sonunda oyuna geliyor.

Yeni eklenti gelince hemen bu tabancaları denemek isteyenlere ise kötü bir haberimiz var. Bu silahlara kavuşmadan önce hikayenin bir miktar ilerlemesini beklemek zorundayız.

Mevcut silahları Ostia tarzında yapabilmekte mümkün. Gayet şık göründüklerini söyleyebiliriz.

Yapılan açıklamaya göre Phoenix Labs (buradan göz atabilirsiniz) The Coming Storm’un tüm içeriğini tek seferde sunmak yerine hazır oldukça daha ufak güncellemeler halinde yayımlayacaklar. Yeni eklenti paketi 8 Ağustos tarihinde bizimle olacak.

Shadow of the Tomb Raider “Yapımcı Açıklamaları”

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here