Ana sayfa Haber Dauntless Yeni Bounty Sistemi

Dauntless Yeni Bounty Sistemi

594
0
PAYLAŞ

Dauntless sürekli olarak evrilmekte ve oyun sistemleri değişmekte olan bir oyun. Bu durumun asıl sebeplerinden biri geliştiricilerin oyunculardan gelen geri dönüşler ışığında yenilikleri getiriyor olması. En son açıklanan oyun sistemi ise Bounty oldu.

Bounty Sistemi Nedir?

Artık haftalık Dauntless görevlerine veda ediyoruz. Artık her hafta belirli 4 görev yapıp av sezonu için gelen materyalleri toplama dönemi bitiyor. Her sezon başında 10 adet Bounty Token alacağız. Oyunda geçen her gün için ise 2şer token oyuna girdiğimiz zaman bizleri bekliyor olacak. Bu token’lar yeni görevleri almak için tek yol.

Bir token harcandığı zaman 3 farklı Görev Kartı karşımıza çıkacak. Bunlardan bir tanesini seçerek Bounty kısmındaki 4 görev boşluğundan birine yerleştireceğiz. İlgili görev bittiği zaman tekrar bu menüden görev sonucunda gelen sezon materyalini aldıktan sonra yeni bir görev seçebiliyoruz.

Bu sezon materyali aetherhedrons oldu. Bir sonraki sezon olan Aether Unbound ile gelen Immortal Flames ise görevlerden elde edebileceğiz. Görevlerin içeriğine ve gelen materyal sayısına bakınca av sezonunda ilerleyişin biraz kolaylaşacak gibi duruyor.

Kartlardan çıkacak olan görevler bronz, gümüş ve altın olarak sınıflandırılmış. Altın görevler diğer görevlere kıyasla çok daha fazla sezon materyali verecek. Ancak bu görevlerin oldukça nadir çıkacağını öngörmek çok zor değil.

Aether Unbound sezonu ile gelecek olan yeni silah Aether Strikers ve yeni Evrilen Zırhlar (Evolving Armor) hakkında henüz detaylı bir bilgiye sahip değiliz. Yeni sezon haftaya geldiği zaman tüm bu soruların cevaplarını alacağımızı umuyoruz.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here