Ana sayfa Haber Dauntless Yeni Sezonu Fortune & Glory Detayları Belli Oldu

Dauntless Yeni Sezonu Fortune & Glory Detayları Belli Oldu

732
0
PAYLAŞ

Dauntless Fortune & Glory yaması, Ramsgate’in Avcıları için büyük değişikler getiriyor. 16 Temmuz tarihinde gelecek yama ile birlikte, Trials Adası ve yeni bir sezon olan High Skies, Fortune & Glory ile başlıyor.

Lady Luck ve ekibi, en yetenekli oyuncuların becerilerini test etmek için gemisini Ramsgate’in yakınına bir ada getirdi. Trial adasında yeni zorluklar bizleri bekliyor. Özellikle canavarlar başka canavarların yeteneklerini kullanabilecek olması işleri çok daha tehlikeli bir hale getirecek. Nayzaga’nın Ragetail Gnasher şok dalgalarına ve Shrowd’nun körleştirme yeteneğine sahip olduğunu düşünün. Son derece korkutucu.

Şampiyonlar Duvarından o haftanın en iyi avcılarını görebilirsiniz.
Şampiyonlar Duvarından o haftanın en iyi avcılarını görebilirsiniz.

Lady Luck ayrıca Mark adı verilen yeni para birimi ile yepyeni silah modları ve kozmetikler alabileceksiniz. Başarılı Trial avlarından sonra elde edeceğini Çelik Marklar ile silahlarını geliştirirken, Altın Marklar ile kozmetik eşyalar alabileceksiniz. Trial avlarındaki en iyiler Şampiyonlar Duvarında gözükecek.

Trial adasında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise smollusk adındaki agresif yaratıklar olacak. Eğer kontrol altına almazsanız avınızı başa çıkılamaz bir hale getirebilirler.

High Skies Dauntless için gelen ilk korsan temalı sezon
High Skies Dauntless için gelen ilk korsan temalı sezon

16 Temmuzda Hidden Blades’in bitişi ile Korsan temalı High Skies başlayacak. Diğer sezonların aksine bu sefer iki adet av sezonu içeriyor. Evet kafalar biraz karışabilir. Daha önce Genel ve av sezonları beraber ileriyordu ancak bu sefer genel sezon içerisinde iki adet av sezonu bulunacak. Fortune & Glory sonrasında Zephyr Strike sezonu gelecek. High Skies önceki sezonlara göre daha uzun sürecek.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here