Ana sayfa Haber DDR5 RAM’lerin İlk Hız Aşırtma Rekoru XPG’nin Oldu

DDR5 RAM’lerin İlk Hız Aşırtma Rekoru XPG’nin Oldu

23
0
PAYLAŞ
XPG
XPG

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, bugün yaptığı bir açıklamayla hız aşırtma deneyleri yapan birimi XPG Overclocking Lab’in (XOCL), şirketin piyasaya çıkacak yeni nesil DDR5 belleklerini 8188MT/s (megatransfer / saniye) hızında çalıştırmayı başardığını duyurdu.

XPG bu başarısıyla bu alandaki ilk hız rekorunun da sahibi oldu. Böylelikle XPG, bellek modülü üretimindeki teknik bilgi düzeyini ve DDR5 belleklerin tüm potansiyelini kullanma konusundaki becerisini de kanıtlamış oldu. Rekor denemesinde kullanılan DDR5 belleklerin varsayılan saat hızıysa 4800MT/s idi.

 

2018 yılında bellek performanslarını sınırlarına kadar zorlama hedefiyle kurulan XOCL, geçen yıllar içinde DDR4 bellekler ile de pek çok hız rekoruna imza atmıştı.

XPG performans ve kapasite artışı sunacak olan yeni nesil DDR5 bellek modellerini bu ay içinde kullanıcıların beğenisine sunmayı hedefliyor. XPG’nin DDR5 bellekleri ve yüksek performanslı diğer ürünleri hakkında bilgi almak için http://www.xpg.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Şirket hakkındaki en güncel gelişmeleri ve kampanyaları öğrenmek için @xpg_turkiye Instagram adresini ziyaret edebilirsiniz.

XPG Hakkında

Xtreme Performance Gear (XPG), ADATA Technology’nin yüksek performanslı PC donanımı sunan bir markasıdır. XPG ürünleri, mümkün olan en üst düzey dayanıklılık ve performansı sunmak için ADATA’nın zorlu A+ Testleri’ni başarıyla geçmeleriyle kendilerini kanıtlamış donanımlardır. XPG oyunculara, donanım meraklılarına ve overclock ile uğraşan kullanıcılara tadını son hızda çıkaracakları muhteşem bir deneyim sunuyor. Gelişmiş teknik özellikleri yanında şık ve güçlü tasarımlarıyla öne çıkan XPG ürünleri, Japonya Good Design Awards ve Taiwan Excellence Gold Awards gibi prestijli ödüllere lâyık görülmüştür. Overclock meraklılarının ve dünyaca ünlü e-spor takımlarının değişmez donanımları arasında yer alan ADATA XPG ürünleri, zaferi hedefleyen her oyuncunun tercihidir.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here