Ana sayfa Haber Death Stranding Çıkış Tarihi Belli Oldu

Death Stranding Çıkış Tarihi Belli Oldu

712
0
PAYLAŞ

Death Stranding hiç tartışmasız son yıllarda hakkında en çok konuşulan ancak bir o kadar az bilgi sahibi olduğumuz bir oyun. Bunda oyununun yaratıcısı Hideo Kojima’nın katkısı çok büyük. Metal Gear serisinden iyi bildiğimiz Kojima, kafaları karıştırma konusunda çok iyi bir iş çıkardı şimdiye kadar.

Dün akşam yayımlanan bir fragman sonrasında oyunun çıkış tarihi olarak 8 Kasım bilgisine ulaşmış olsak da halen oyunda tam anlamı ile ne yapacağız bilemiyoruz. Yeni fragman bize Bridges adındaki bir organizasyonu gösteriyor. Kıyamet sonrasında Amerika’da geçtiğini az çok tahmin edebiliyoruz.

Bridges bir başka boyut ile alakalı bir organizasyona benziyor. Görünüşe göre Death Stranding maceramız boyunca hem bu boyuttaki varlıklardan kaçınacağız hem de geçmişten gelen ölüler ile uğraşacağız. Kafamız hiç bu kadar karışmamıştı. Görünüşe göre oyun çıkıp oynayana kadar da bu karışıklı giderilmeyecek.

Oyuncu kadrosu Norman Reedus (Sam), Mads Mikkelsen (Cliff), Léa Seydoux (Fragile) Troy Baker (Higgs) ve Lindsay Wagner (Amelie) gibi oldukça deneyimli bir ekip. Fragmandaki Apocalyptica’nın yorumladığı Path şarkısı gerçekten güzel bir detay olmuş.

Death Stranding beklentilerin aksine henüz duyurulmamış olan ancak geliştirildiği bilinen Playstation 5 için değil Playstation 4 için çıkacak. Ancak fragmandan görebildiğimiz kadarı ile PS4 Pro sahipleri son derece şık grafiklere sahip bu oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilecekler.

HyperX Oyuncular İçin Yeni Ürünlerini Duyurdu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here