Ana sayfa Haber Death Stranding PC Sürümü Ertelendi

Death Stranding PC Sürümü Ertelendi

380
0
PAYLAŞ
Death Stranding
Death Stranding

Kasım ayında PlayStation 4 için çıkış yapan bol ödüllü Death Stranding, haziran ayında PC için geleceği duyurulmuştu. Oyunun 2 Haziran’da Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’ye gelmesi bekleniyordu.

Kojima Productions bugün yapmış olduğu açıklama ile, Death Stranding’in PC’de 14 Temmuz’a geleceğini duyurdu. Daha önce açıklanan 2 Haziran yayın tarihinden altı hafta sonra olacağını oyunu bekleyenler için hayal kırıklığı yaşatmış durumda.

Bu gecikmenin nedeni Kojima Productions ekibi artık evden çalıştığından dolayı oyunu bitirmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyması olarak açıklanmış. Dünya çapında gündelik yaşamı dahi etkileyen salgının bir başka öngörülemeyecek sonucu diyebiliriz.

Geçen ay Kojima Productions, bir çalışan koronavirüs testi pozitif sonuç verdiği zaman geçici olarak ofis katını kapatacağını açıklamıştı. O zamandan beri, stüdyo çalışanları bir güvenlik önlemi olarak uzaktan çalışıyor.

“Halk sağlığı yetkilileri ile yakın bir şekilde çalışıyoruz ve bu çalışanın semptomlar başladığı sırada ofiste olmadığı için, diğer tüm KOJIMA PRODUCTIONS çalışanlarının “yakın temas” olarak kabul edilmediğini, yani ofisi kapatma konusunda zorunlu değiliz” açıklamasında bulunmuşlardı.

Death Stranding PC sürümü yeni bir fotoğraf modu, yüksek kare hızı desteği ve ultra geniş monitör desteği bulunacak. Ayrıca bir Half Life crossover’ı da görmemiz bekleniyor! Aşağıda izleyebileceğiniz videoda oyundaki ana karakterimiz Sam Bridges’ın kafasındaki headcrab dikkat çekici bir ayrıntı.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here