Ana sayfa Haber Destiny 2: Forsaken Oyuncuları İçin Güzel Haberler Var

Destiny 2: Forsaken Oyuncuları İçin Güzel Haberler Var

869
0
PAYLAŞ

Destiny 2 için en son gelen eklenti paketi Forsaken birçok oyuncu ve eleştirmenden son derece iyi puanlar almış durumda. Hatta ilk oyunu oynayanlar arasında Taken King eklentisi ile hangisi daha iyi tartışmaları yapılmakta.

Ancak Forsaken konusunda herkesin hemfikir olduğu nokta yeni egzotik ve masterwork core düşme oranlarının kesinlikle yetersiz olması durumu. Yayımlanan en son geliştirici blog yazısında yeni silah yükseltme sistemi ile mevcut masterwork core sisteminin tam anlamıyla örtüşmediği belirtilmiş. Bu durumu düzeltmek adın ilk olarak masterwork core artık yeni bir isim verilecek ve daha fazla düşmesi sağlanacak.

Forsaken için dile getirilen en büyük sıkıntılardan biri hiç düşmeyen masterwork core'lar
Forsaken için dile getirilen en büyük sıkıntılardan biri hiç düşmeyen masterwork core’lar

Egzotik silahlarda ise “az ama öz” politikasını benimsemişler. Ancak aynı egzotik’ten 5 tane düşünce bu durum anlamını yitiriyor. Yeni gelecek bir güncelleme ile oyuncunun sahip olmadığı egzotiklerin düşme şansı daha yüksek olacak. Blog yazısının geneline bakıldığında zaten doğru bir yönde ilerleyen sistemin oyunculardan gelen geri bildirim sayesinde daha iyi bir noktaya geleceğini öngörmek zor değil.

Yeni gelecek değişikliklerin ne zaman oyuna ekleneceği ise henüz açıklanmamış.

Monster Hunter: World Silah Rehberi | Gunlance

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here