Ana sayfa Haber Destiny 2: Forsaken’a Ok ve Yay Nasıl Eklendi?

Destiny 2: Forsaken’a Ok ve Yay Nasıl Eklendi?

1184
0
PAYLAŞ

Destiny 2 ilk yılını ortalama geçirdi diyebiliriz. PC’ye gelişi büyük bir beklenti yaratan oyun eklenti paketlerindeki içerik azlığı sebebi ile uzun soluklu bir oyun olamadı. Ancak Forsaken eklentisi bu durumu değiştirecek gibi duruyor.

Takipçi kitlesinden gelen geri bildirimler sayesinde oyuna birçok yenilik gelecek Bunlardan biri ise oy ve yay. Destiny için bu bir ilk olacak. Konu ile ilgili yayımlana geliştirici videosunda uzun bir süredir bu silahı oyuna eklemek istediklerini belirtmişler. Ancak yılar sonra bu istek gerçekleşebilmiş.

Yeni bir silah eklemenin zorlukları

Yay belki de oyuna eklenmesi en zor silahlardan biri olabilir. Bunun başlıca sebeplerinden biri yayın kendi fiziksel etkileşiminin oyuna aktarılmasının zorluğu. Makaralı ve olimpik olarak en basit haliyle iki farklı şekilde yay vardır ve her ikisinin kullanım tekniği birbirinden oldukça farklıdır. Fakat videodan görebildiğimiz kadarı ile geliştirici ekip Forsaken için ödevini iyi çalışarak olabildiğince gerçekçi bir deneyim sunmaya çalışıyor.

Umarız bu disiplinli çalışma Forsaken eklentisinin geri kalanı için de benzer şekilde yapılır ve son derece keyifli bir oyun ile karşılaşırız.

İyi seyirler.

Final Fantasy: Uyanış Mobil Platformlara Çıktı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here