Ana sayfa Haber Destiny 2 için Yeni Eklenti paketi Warmind Duyuruldu

Destiny 2 için Yeni Eklenti paketi Warmind Duyuruldu

771
0
PAYLAŞ

Destiny 2 büyük beklentiler ile geçtiğimiz yıl çıkış yapmıştı. Ancak ana oyun ve ardından çıkan eklenti paketi Curse of Osiris eklentisi uzun süre oyuncuları ekran başında tutmaya yetmemişti. Bunun en büyük nedeni eklenti içeriğinin oldukça kısa olmasıydı. Yeni açıklanan Warmind eklentisi bizi Mars’a geri götürüyor. İlk oyundan sonra ziyaret etme fırsatını bulamadığımız Mars’ta en kuvvetli yapay zekâ olduğu söylenen Rasputin ile karşılaşacağız. Bu sefer Hella Basin adı verilen ve daha önce gitmediğimiz bir bölgeye gideceğiz.

Bu eklentide bize yol gösteren işi ise Ana Bray adındaki bir guardian. İlk oyundaki egzotik silahlardan bazılarının geri dönmesi bekleniyor. Crucible ve strike içinde yeni değişiklikler söz konusu. Özellikle PvP kısmı için ise ciddi değişikliklerin gelmesi bekleniyor. Her sezon belirli bir seviyeye gelebilen oyunculara o sezona özel bir silah hediye edilmesi söz konusu.

Escalation Protocol ise ilk oyundaki Court of Oryx içeriğine benzerlik gösterecek. Her hafta farklı bir düşman ile karşılacağımız bu etkinliğin zorlayıcı olduğu belirtilmiş. Warmind eklenti paketi 8 Mayıs’ta çıkış yapacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here