Ana sayfa Haber Destiny 2 Season of Dawn Fragmanı Yayımlandı

Destiny 2 Season of Dawn Fragmanı Yayımlandı

412
0
PAYLAŞ
Destiny 2 Season of Dawn
Destiny 2 Season of Dawn

Destiny 2 bir sonraki sezonu Season of Dawn hakkında yeni bilgilere yayımlanan bir fragman sayesinde belli oldu. Bu sezon bolca Vex ile uğraştığımızı düşünüyorsanız bu sefer Merkür’e bolca Vex ile uğraşmak için geri dönüyoruz.

Bu sezon ana etkinliklerimizden biri olan Vex Offensive ile nihayet The Undying Mind’ı izden saklandığı her zaman çizgisinde öldürerek varlığına son veriyoruz. The Undying Mind Vex standartları için bile oldukça yaşlı ve tek amacı Black Garden’ı tekrar canlandırmak. Tabi böylesi kuvvetli bir Vex’i öldürmenin zaman çizgisinin kırılması gibi sonuçları oluyor.

Zaman denildiği durumda bu işin uzmanı olan Osiris ve Merkür yeni sezonun ana odağı olacak. Yeni 6 kişilik Sundial etkinliği ile kırılan zaman çizgisini tamir etmeye çalışacağız gibi duruyor. Hatta fragmanda daha önce görmediğimiz bir Vex türü görülebiliyor.

Ancak işin en güzel kısmına henüz gelmedim. Curse of Osiris eklentisinde Saint 14’a ne olduğu araştırdığımız bir görev serisi ile tekrar karşımıza çıkmıştı. Osiris en büyük pişmanlığını sundial makinesi ile çözerek Saint 14’i geri getiriyor.

Season of Dawn ile en sonunda çok beklenen Merkür iyileştirmesinin gelmesi bekleniyor. Curse of Osiris açık dünya kısmının son derece ufak olması nedeni ile eleştirilmişti. Tabi her yeni içerikle olduğu gibi pırıl pırıl yeni silahlar ve exoticler bizleri bekliyor. Yeni sezon 10 Aralık’ta başlıyor.

Destiny 2 Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here