Ana sayfa Haber Destiny 2 Season of the Drifter Değişiklikleri

Destiny 2 Season of the Drifter Değişiklikleri

650
0
PAYLAŞ

Bungie, Destiny 2: Season of the Drifter’ın gelecek hafta başlamasının beklendiği bazı ek değişiklikleri ana hatlarıyla açıkladı.

El bombası ve roketatarları, Season of the Drifter gelecek hafta yayına girdiğinde güzel iyileştirmeler bekliyor. Bungie, Eververse yenilemesi ile Prismatic Matrix’i de kaldırıyor.

Bungie’ye göre, optimum özelliklere sahip bir Efsanevi silahı egzotik bir silah ile ham hasarda rekabet edebilmeli. Bu amaçla, 2.2.0 gelecek hafta yayınlandığında, ikisi arasındaki boşluk eskiye göre daha az olacak. Bungie’ye göre, Season of the Drifter ile, herhangi bir belirli alanda bir Egzotik siah kullanmak için “zorlanmış” hissetmeyeceksiniz. Güncellemedeki birçok silah gibi, bu değişiklik el bombası ve roketatar dahil olmak üzere farklı türleri etkileyecek.

Prismatic Matrix’in kaldırılmasıyla her hafta Silver için satın alınabilecek benzersiz paketler bulacak ve tam olarak istediğiniz ürünleri satın alabileceksiniz.

Xur, Destiny 2: Season of the Drifter 5 Mart’ta başladığında Forsaken Exotiklerini içerecek şekilde stokunu güncelleyecek. Bungie, iyi haberin duyurusunu reddit üzerinde yaptı. Uzun zamandır aynı eşyaları satmasından sonra iyi bir gelişme. Envanteri, rotasyon sırasında farklı güncellemelerden gelen eşyaları içerecek ancak artık Forsaken Exotikleri görmeye başlayacağız.

2019 Yılı Mart Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here