Ana sayfa Haber Destiny 2 Season of the Lost Başladı

Destiny 2 Season of the Lost Başladı

110
0
PAYLAŞ
Destiny 2 Season of the Lost

Destiny 2: Season of the Lost dün itibari ile başladı. Her zaman olduğu gibi, toplanacak yeni bir artifact ve özel bir zırh seti ve egzotik silahlarla dolu yeni bir sezon var. Dreaming City ve Ascendant Plane’e geri dönüş vakti geldi.

Season of the Lost, 24 Ağustos’tan The Witch Queen’in başladığı 22 Şubat’a kadar sürecek ve bu, Destiny 2’nin tarihindeki en uzun sezon olacak. Mara Sov Dreaming City’e geri döndü ve krallıkta kendi Tech Witches meclisini bulmak için Ascendant Plane yollarını açma görevini üstlendi. Umarız Dreaming City’nin laneti önümüzdeki aylarda nihayet kaldırılacak.

Season of the Lost’ta Astral Alignment adlı yeni bir altı oyunculu etkinlik geliyor. Burada ley-light ağını hizalamanız ve Tech Witches’ı Ascendant Plane’in Shattered adlı yeni bir alanından kurtarmak için bir yol çizmeniz gerekecek. 

Bungie ayrıca Xbox, PlayStation, PC ve Stadia oyuncularının Destiny tarihinde ilk kez nihayet birlikte oynamalarına izin veren Season of the Lost’un bir parçası olarak bugün cross-play’i başlatıyor.

Bu sonbahar aynı zamanda Bungie’nin 30. yıldönümüne denk geliyor ve firma, oyuncuların The Witch Queen’i beklerken meşgul etmelerine yardımcı olmak için Destiny 2’ye hem ücretsiz hem de ücretli içerik getiriyor.

Tüm oyuncular bu yıl içinde altı kişilik yeni bir etkinlik olan Dares of Eternity’nin keyfini çıkarabilecekler. Ancak ana etkinlik, Myth ve Marathon’dan ilham alan çeşitli kozmetikler ve yeni bir egzotik silah içeren satın alınabilir bir Bungie 30th Anniversary Pack. Paket ayrıca, popüler Thorn silahından ve Eyasluna ve Thousand-Yard Stare gibi eski klasiklerden ilham alan zırhı ödüllendirecek olan Cosmodrome’da yer alan yeni bir Loot Cave dungeon ile birlikte geliyor.

Ayrıca 30. yıl dönümü etkinliğinin bir parçası olarak alay konusu: Loot Cave zindanı, oyuncuların orijinal Destiny’nin ilk günlerinde elde edebilecekleri en güçlü tek silah olarak bilinen ikonik Gjallarhorn egzotik roketatarını geri getirecek.

Destiny Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here