Ana sayfa Haber Destiny 2 Shadowkeep Duyuruldu

Destiny 2 Shadowkeep Duyuruldu

615
0
PAYLAŞ

Bungie Activision ile ayrılığı sonrasında Destiny 2 için nasıl bir yol izleyeceği kafalrda büyük bir soru işareti olarak kalmıştı. Ancak dün yapılan bir duyuru ile sevilen oyunun emin ellerde olduğu görüldü.

Shadowkeep ile Ay’a geri dönüş

Shadowkeep fragmanında ilk oyundan tanıdık gelen Eris Morn bize son gelişmeleri aktarıyor. Hive’ın en büyük kalelerinden biri olan Ay’da yeni tehlikeler çıkmaya başlamakta ve Guardian olarak onlarla karşılaşmakta bize düşüyor.

Ay haritasının ilk oyundan daha büyük olacağı açıklanmış. Ayrıca Destiny 2 Shadowkeep’de yine ilk oyundan tanıdık gelen bir mekan olan Black Garden’a gideceğiz. Fakat tüm açıklamalar yeni eklenti paketinden ibaret değil.

Battle.net’den Steam’e

17 Eylül’de Shadowkeep çıkışını yapması ile beraber artık Steam üzerinden erişilebilir olacak. Destiny 2: New Light adındaki içerik (tüm ilk yıl içeriği) ücretsiz hale geliyor. Ondan sonra çıkan eklenti paketleri de tek tek ücretlendirilecek. Böylece oyuncuların sadece istedikleri içerik ile oynamaları mümkün olacak.

Yeni eklenti ile oyunda giydiğimiz zırh ve silahlarda da büyük değişiklikler yapılacak. Ekipmanlara takılabilecek mod sayısı artırılmış. Buradaki amaç oyuncuların daha detaylı bir ekipman düzeni yapabilmesini sağlamak. Ayrıca artık tüm ekipmanlar oyunun olduğu her platformda erişilebilir olacak.

Google Stadia içerisinde de olacak olan oyun artık farklı platformlar arasında ilerleyiş kaydedilecek. Böylece hem konsol hem de masaüstü sahipleri platformlar arasında geçiş yaparken kayıp yaşamayacak.

Daha önce çıkan Destiny 3 söylentilerinin aksine Destiny 2’nin geliştirilip çok daha iyi bir hale getiriliyor olması sevindirici bir gelişme. Steam üzerinden çıkacak olması oyunun daha geniş bir oyuncu kitlesi ile tanıştıracaktır. İlk sene içeriğinin tümümün ücretsiz olması ile kısa zamanda büyük bir oyuncu kitlesinin oyunu oynamaya başlayacağını öngörmek çok zor değil.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here