Ana sayfa Haber Destiny 2: Shadowkeep Finishing Moves Sistemi

Destiny 2: Shadowkeep Finishing Moves Sistemi

473
0
PAYLAŞ

Bungie Destiny 2: Shadowkeep ile oyuna gelecek olan yenilikler hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. Finishing Moves bir zırh yuvasına takılacak ve Süper enerjisini kullanacak. Daha önce genel olarak bakış attığımız Shadowkeep özelliklerinden Finishing Moves’a bu sefer daha yakından bakıyoruz.

Luke Smith’e göre, belirli bir sağlık eşiğine ulaşan düşmanları bu özel hareketler ile öldürebileceğiz. Oyuncular, bir gösterge ile ne zaman son hareketi kullanabileceklerini görecekler. Zırhlar üzerine bu hareketleri güçlendirecek modlar takılabilecek ve sadece kozmetik bir eklenti olmayacak. Ancak yapılan açıklamaya göre bu hareketleri kullanmak oyuncuları düşmanlara karşı savunmasız bırakabilecek.

Destiny 2: Shadowkeep geldiğinde belirli bir sağlık eşiğine ulaşan düşmanları bu özel hareketler ile öldürebileceğiz
Destiny 2: Shadowkeep geldiğinde belirli bir sağlık eşiğine ulaşan düşmanları bu özel hareketler ile öldürebileceğiz

Bu hareketlerin animasyonu hareketin asıl oyun içi mekaniğinden bağımsız bir yapıda olacak. Finishing Moves ayrı ayrı özelleştirilebilir olarak gelecek. Bu şekilde, oyuncular bu hareket için seçtikleri animasyonla birlikte hangi savaş bonusunu istediklerini seçebilir.

Finishing Moves için olan modlar oyunu oynayarak düşecek, ancak animasyonlar Eververse tarafından satılır emote gibi satılacak. Buradaki amaç oyunculara bu hareketlerin olabildiğince özelleştirilebilir bir şekilde sunulması olmuş.

Destiny 2: Shadowkeep 17 Eylül tarihinde Steam üzerinden çıkışını yapacak. Destiny 2: New Light olarak adlandırılan içerikse (tüm ilk yıl içeriği) ücretsiz hale gelecek. Daha sonra çıkan eklenti paketleri de tek tek ücretlendirilecek. Bu sayede oyuncuların sadece istedikleri içerik ile oynamaları mümkün olacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here