Ana sayfa Haber Destiny 2 The Witch Queen Resmen Duyuruldu

Destiny 2 The Witch Queen Resmen Duyuruldu

122
0
PAYLAŞ
Destiny 2 The Witch Queen

Bungie, oyuncuların nihayet ünvanlı Witch Queen Savathûn ile yüzleştiğini gösterecek olan Destiny 2: The Witch Queen için bir sonraki büyük genişleme paketini resmen duyurdu.

Savathûn (orijinal oyunun Taken King genişlemesindeki Oryx’in kız kardeşi), Destiny’nin önceki büyük olaylarının çoğunun (Dreaming City’nin bozulması dahil) arkasındaki entrikalarıyla yedi yıldan fazla bir süredir ismi bahsedilen bir karakter. Savathûn’un eklenmesi, oyuncuların ilk kez onunla şahsen yüzleşebileceklerini gösteriyor. Fragmanın ortaya çıkardığı gibi, yalnız olmayacak: Savathûn, Hive Muhafızlarını benzer yeteneklerle güçlendirmek için oyuncunun kendi Light güçlerine erişmeyi başarmış.

Genişletme paketi ayrıca yeni bir konum, Savathûn’s Throne World, yeni bir hikaye, silahlar, zırhlar ve tabii ki Destiny’nin vaz geçilmez raidlerinden birini içerecek. Ek olarak, Bungie yeni bir silah türü ekliyor: hem menzilli hem de yakın dövüş türlerine sahip birinci şahıs yakın dövüş silahı Glaive.

Ayrıca The Witch Queen, Destiny 2’ye önemli bir yeni ekleme yapacak: oyuncuların kendi kişisel özelliklerine göre oluşturulmuş benzersiz yetenekler, modlar ve istatistiklerle değiştirebilecekleri özelleştirilebilir silahlar. Bu sistem The Witch Queen’e yeni eklenen silahlarla başlayacak, ancak Bungie bunu zamanla diğer silahlara da genişletmeyi planlıyor.

Şirketin daha önce duyurduğu gibi, The Witch Queen’i Lightfall adlı bir başka büyük genişleme takip edecek. Ancak Bungie, şirketin oyuncuların son on yıldır sürdürdüğü The Light and Darkness Saga’nın “dramatik sonucu” olarak tanımladığı bir sonraki genişleme paketi Destiny 2: The Final Shape’i de duyurdu.

Destiny Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here