Ana sayfa Haber Destiny 2 Yeni Eklenti Paketi Forsaken 4 Eylül’de Çıkıyor!

Destiny 2 Yeni Eklenti Paketi Forsaken 4 Eylül’de Çıkıyor!

1056
0
PAYLAŞ

Destiny 2 için 2. yıl planları hakkında haberler gelmeye başladı. 4 Eylül tarihinde çıkacağı açıklanan yeni eklenti paketinin isimi Forsaken olacağı ve bizleri Destiny’den hatırladığımız The Reef bölgesine geri götüreceği ortaya çıktı. Ayrıca detayları paylaşılmamış olsa da 2019 yılında Forsaken’ın ardından üç adet küçük eklenti paketinin bizlerle olacağı da paylaşılanlar arasında.

Forsaken eklentisi ile birlikte gideceğimiz The Reef hatırladığımız üzere solar sisteminin astroid kemerinde bulunan ve Awoken ırkının evi olan bölgedir. Destiny’nin Taken King ve House of Wolves eklentilerinde değinilen bölge Destiny 2’de oldukça sessizdi. Forsaken eklentisi ile birlikte Cayde-6 ile kanunsuzluğun eline düşmüş kaos içerisindeki The Reef gideceğiz.

Prison of Elder’dan kaçan kanun kaçaklarının The Dreaming City’nin derinliklerinde olduklarını öğrendikten sonra Vanguard’ın otoritesinin olmadığı bu bölgeye gideceğiz. Forsaken eklentisinin Warmind eklentisinden büyük olacağını biliyoruz. The Dreaming City ile birlikte yeni Raid de oyuna eklenecek.

Forsaken ile oyuna gelecek olan içerikten ana başlıklar şöyle

* 8 Baron olacağı ve bunları tek tek avlayacağımız

* Tangled Shore ve The Dreaming City oyuna eklenecek olan yeni bölgelerimiz

* Yeni raid!

* Gambit yeni 4v4 rekabetçi PvE modu

* Ayrıca kullanacağımız yeni güçler ve 9 adet yeni süper güç!

* Yeni silah türü Yay oyuna ekleniyor

Elbette ki yeni Exotikler, Görevler ve bir çoğu bizleri bekliyor.

Yeni eklenti paketinin Avrupa için fiyatının standart paketinin fiyatının 39.99 Euro dijital delüx paketinin 79.99 Euro olması bekleniyor.

Forsaken hakkındaki ön bilgiler bu yönde, detaylı olarak eklentinin özelliklerini E3 panelinde göreceğiz gibi görünüyor. Forsaken hakkında detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here