Ana sayfa Haber Destiny 2’ye Gelecek Yeni Eklenti Paketinin Detayları Belli Olmaya Başladı

Destiny 2’ye Gelecek Yeni Eklenti Paketinin Detayları Belli Olmaya Başladı

815
0
PAYLAŞ

Bungie 5 Haziran tarihinde yapacağı canlı yayın ile Destiny 2’nin 2. yıl planları hakkında ve Eylül ayında çıkış yapacak olan eklenti paketiyle ilgili detayları paylaşacak.

Bizleri meraklandıran en büyük etken, Bungie’nin özellikle yeni eklenti paketinin geleneksel özelliklere sahip olduğunu söylememesi oldu. Bu ne demek? Destiny oynayan oyuncuların bildiği üzere, Bungie’nin eklenti paketleri ile ilgili geleneksel çıkarım türü içerik olarak sırası ile iki küçük, bir büyük eklenti paketi olmasıdır. Taken King içerikli eklenti paketi Destiny’e geldiğinde daha önce elimizde iki küçük içerikli eklenti paketi vardı.

Destiny 2 yeni eklenti paketinde bizleri neler bekliyor?

Destiny 2 için çıkan yeni eklenti paketlerinin beklediğimizden küçük içeriklere sahip olması bizleri aynı beklentiye sokmuşken, geçtiğimiz günlerde yapılan canlı yayımda Deej’in yapmış olduğu “Oldukça büyük fikirlerimiz var. Guardian’ların hayat tarzlarını ve hobilerini galaksiler arası bir kahraman olarak destekleyeceğiz. Bunun hakkında size daha detaylı bilgileri canlı olarak vereceğiz!” yorumu bizi oldukça heyecanlandırdı.

Yapılan yayımda oyuncuların yeni bir bölgenin derinliklerini keşfedecekleri de açıklananlar arasında. Bungie’nin topluluk iletişim halinde olduğuna değinmesi de ayrıca bizleri sevindiren haberlerden.

Eylül ayının ortasında çıkması beklenen yeni eklenti paketiyle ilgili detayları yapılacak yayından sonra paylaşmaya devam edeceğiz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here