Ana sayfa Haber Diablo IV Yeni Geliştirici Güncellemesi Karşınızda

Diablo IV Yeni Geliştirici Güncellemesi Karşınızda

5892
0
PAYLAŞ
Diablo IV
Diablo IV

2020’nin son Diablo IV geliştirici güncellemesiyle sizlerleyiz. Oyunun Baş Oyun Tasarımcısı Joe Shely, bizlerle Diablo IV topluluğunun dört gözle beklediği bir konu olan oyun içi eşyalarla ilgili önemli bilgiler veriyor. Diablo oyunlarının en önemli unsurlarından biri olan ve oyuncuların ellerindekinden daha iyilerini bulmak için Sanctuary’de keyifli saatler geçirmesine neden olan oyun içi eşyalar, Diablo IV’te kendine özgü bir yaklaşımla ele alınıyor. Daha detaylı bilgi için ek sayfalara bakmayı unutmayın.

2020 yılının son Diablo IV güncellemesi

Çalışmalarımız düzenli bir tempoyla devam ediyor ve ekibin uzun süredir üstünde çalıştığı ve yılbaşı dönemine girmeden önce tamamlamak istediği bazı büyük güncellemeleri sizinle paylaşacağımız için çok heyecanlıyız. Bugünün konusuysa bunlar arasında hakkında en fazla soru aldığımız sistem olan Eşya Sistemi.

Eşyalar Diablo’nun can damarı. Bunlar sizin hayal gücünüzü ortaya çıkararak oyunu oynamaya devam etmenizi ve oyundan çıktığınızda da bir “Acaba,” demenizi sağlıyor. İster mükemmel niteliklere sahip bir sonraki eşyanızı hayal ediyor isterseniz de çılgın bir profesör gibi kafanızda eşya kombinasyonları tasarlıyor olun, Diablo’yu heyecanlı ve diğer oyunlardan böylesine farklı kılan noktalardan biri de kesinlikle eşyalar.

Eşya sistemini doğru yapmanın önemini iyi bildiğimizden oyuncuların bu sistem hakkındaki geribildirimlerine özellikle dikkat ettik. BlizzCon 2019’da ve sonraki makalelerimizde size gösterdiklerimizden oyunun çıkışına kadar olan süreçte pek çok değişiklik yapacağımızı biliyorduk. Ayrıca geçmiş Diablo oyunlarındaki tecrübelerimize dayanarak bu çalışmaların zaman ve kaynak gerektireceğinin de farkındaydık. Neyse ki bunlar mevcut takvimimizin bir parçası. Geribildirimlerinizi almak, bizi çalışmalarımızın bir kısmını öne almaya teşvik etti. Böylece en yeni doğrultumuzu size daha erken ulaştırabilecektik.

Baş Oyun Tasarımcısı Joe Shely, bugün önemli eşya güncellemelerimiz hakkında bizi bilgilendirecek. Eşya sistemimizin tüm yönlerini tepeden tırnağa değerlendirerek potansiyelini tam olarak ortaya çıkaramayan kısımları yeniden tasarladık. Sınıfların kullandığı her bir yetenekten tutun da eşyaların çantanızdaki görüntüsüne kadar her şeyi gözden geçirdik. Tabii ki her şey için hâlâ çok erken ve tamamlamamız gereken pek çok oyun testi ve çalışma bulunuyor. Yine de bu doğrultunun bizi daha sağlam temellere oturttuğunu düşünüyoruz ve tüm bunları sizinle de paylaşacağımız için çok mutluyuz.

Neler üstünde çalıştığımızı sosyal medya üstünden takip edebilirsiniz. Ayrıca bu güncelleme hakkındaki düşüncelerinizi hem forumlar hem de Diablo hakkında konuşmayı sevdiğiniz tüm mecralarda paylaşmaktan çekinmeyin. Muhtemelen biz de aynı mecralarda olacağız ve gelecekteki makalelerimizde yer vereceğimiz popüler konuları buralarda arayacağız.

Hazır sözü açılmışken, bir sonraki güncellememiz yazı şeklinde değil BlizzConline etkinliği üstünden paylaşılacak. Bunun ne olacağına dair pek çok varsayım okuduk ve etkinlikte epey önemli bilgiler paylaşacağımızı söyleyebiliriz. Sürprizi bozmadan biraz ipucu vermek gerekirse BlizzCon’da gördüğünüz kamp ateşi ekranının yeni bir versiyonu karşınızda olacak.

Hepinize teşekkürler ve cehennemde görüşmek üzere!

-Luis Barriga

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here