Ana sayfa Haber Disintegration Çıkış Tarihi Açıklandı

Disintegration Çıkış Tarihi Açıklandı

15248
0
PAYLAŞ
Disintegration
Disintegration

Disintegration, tamamen yeni bir deneyim yaratmak için FPS ile gerçek zamanlı taktik unsurlarının harmanlandığı bir bilimkurgu, shooter oyunudur. Oyunda kıtlık, kaynak eksikliği ve yıkımın eşiğinde bir gezegende yer alan bir insanlık var. Bu yıkıcı gerçeklikten kurtulmak için, insan beyninin robotik bir armatüre aktarıldığı Integration (Entegrasyon) olarak bilinen bir süreç geliştirdi. Süre gelen bu kaosun ardından Rayonne olarak bilinen saldırgan, militarist bir lejyon kontrolü ele geçirir. Güçlerini pekiştirmek için bir zamanlar isteğe bağlı Entegrasyon sürecini insanlığın geri kalanına zorla dayatmaya başlar.

Oyuncular, ezici Rayonne gücüne karşı savaşmak için küçük bir kanun kaçağı grubuna liderlik eden inanılmaz derecede yetenekli bir Gravcycle pilotu Romer Shoal’a komuta ediyor. Heyecan verici tek kişilik senaryo boyunca oyuncular, son demlerini yaşayan insanlığa bir yaşam umudu oluşturmaya çalışacaklar. Rayonne kuvvetlerini yenmek için Romer ve ekibi ile bir dizi aksiyon, patlama ve sürpriz sonlu göreve katılarak silah yüklü bir Gravcycle’ı kontrol edecekler.

V1 Interactive Başkan ve Oyun Direktörü Marcus Lehto “Her zaman oynanışa odaklı bir hikâye anlatıcısıydım. Disintegration ile daha önce kullanılmamış mekanikler üzerine inşa edilmiş etkileyici bir hikaye anlatımı oluşturmak istedim. Standart FPS deneyiminin ötesine geçen unutulmaz karakterler ve zengin dünyalar yaratmak benim DNA’mda var. Oyuncuların da yakın zamanda bunun bir parçası olacağı için çok heyecanlıyım.”

Tek kişilik senaryoya ek olarak Disintegration; pilotlar ve onların mürettebatlarının takım halinde çarpıştığı, üç oyun modu ve altı farklı haritadan oluşan çılgın bir PVP çok oyunculu moda da sahiptir. Oyuncular bu aksiyona katılmak için farklı oyun tarzlarına imkân sunan, son derece stilize edilmiş dokuz adet “Mürettebat” arasından seçim yapabilecekler.

Disintegration dijital olarak 16 Haziran 2020’de PlayStation®4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için ve diğer dijital yayıncılardan 49.99 $/ 49.99 €’dan satışa sunulacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here