Ana sayfa Haber eFootball PES 2021 İçin UEFA EURO 2020 İçerikleri Geliyor

eFootball PES 2021 İçin UEFA EURO 2020 İçerikleri Geliyor

262
0
PAYLAŞ
PES 2021

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla UEFA EURO 2020™ turnuvasının Resmi Video Oyunu eFootball PES 2021 için eFootball PES 2021 LITE ve mobil dahil çeşitli platformlara gelecek yeni güncellemeleri duyurdu.

Bugünden itibaren, Data Pack 6.0 çeşitli platformlarda ücretsiz olarak indirebilmekte. Böylece resmi UEFA EURO 2020™ modu içerik güncellemeleriyle daha da zengin bir hale getirecek.

  • Almanya, İtalya, İspanya, Danimarka ve Romanya dahil olmak ulusal takım kitlerinin güncellenmesi
  • Cristiano Ronaldo, Liam Cooper ve Çağlar Söyüncü dahil olmak üzere güncellenmiş oyuncu görselleri
  • Resmi UEFA EURO 2020™ hakem kitleri
  • Resmi UEFA EURO 2020™ manşet rozetleri ve şampiyonluk rozeti

Bir sonraki ücretsiz paket olan Data Pack 7.0’ın önümüzdeki ay sonuna doğru yayınlanacağı duyurulmakta. Bu tarih turnuvanın nakavt aşamasına denk geliyor. Şu içeriklerin oyuna eklenmesinden oluşuyor. Her takımın seçilmiş 26 finalist oyuncusundan oluşan güncellenmiş ulusal takım ekipleri ve takım büyüklüğünün 23 oyuncudan 26’ya yükseltilmesi. Dolayısıyla oyuncuları çok daha zengin bir oynanış tecrübesi bekliyor.

Haziran başından Temmuz ortasına kadar eFootball PES 2021’in LITE ve mobil dahil çeşitli platformlardaki sürümlerinde çeşitli UEFA EURO 2020™ temalı oyun içi kampanya ve etkinlik planlanmakta.

Bunun dışında SEASON UPDATE an itibarıyla PS4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için satın alınabilmekte. Yeni nesil konsol sahipleri için ise iyi haberler var. Oyun aynı zamanda PS5 ve Xbox Series X|S tarafından desteklenmekte. PES 2021 LITE da çeşitli çevrimiçi modları ve içerikleriyle sizleri bekliyor. PES 2021 mobil sürümünü iOS ve Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynanabilmekte.

eFootball PES hakkındaki en yeni haberler için aşağıdaki hesaplar takip edebilmekte.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here