Ana sayfa Haber Electronic Arts Ücretsiz Battle Royale Oyunu Üzerinde Duruyor

Electronic Arts Ücretsiz Battle Royale Oyunu Üzerinde Duruyor

861
0
PAYLAŞ

Electronic Arts, Fortnite’in başarısının ardından ücretsiz oynanabilecek olan Battle Royale temalı oyun hakkında düşünmeye başladı.

Son günlerde oyun endüstrisinin Fortnite ve diğer oyunlar olarak ayrıldığı söyleniyor, bir çok oyun yayımcısı ise buna nasıl karşılık vereceklerini düşünüyor. Yılın ilk çeyreği kazançları ve planlarını açıklandığı Electronic Arts cephesinde Battlefield 5’in Fortnite oyun modeline sahip ücretsiz Battle Royale’e sahip olabileceği konuşuluyor.

Eğer Fortnite sadece ücretsiz olarak oynamış olsanız da hepimiz Fortnite’ın orijinal olarak Save the World olarak tanıdığımız ücretli oyun modu olarak çıktığını biliyoruz. COO ve CFO Blake Jorgensen’e EA’in benzer bir modeli kullanmak isteyip istemediği hakkında sorular soruldu. Jorgensen’in verdiği cevapların ardından, Battlefield 5’in benzer oyun modeline sahip olabileceği ya da EA’in bir süre sonra ücretsiz bir Battle Royale oyunu çıkartacağı konuşmaları başlamış durumda.

Electronic Arts Yeni Bir Battle Royale Oyunu Yapacak mı?

Battlefield 5’in Fortnite benzeri bir yapıya sahip Battle Royale moduna sahip olup olmayacağı konuşuluyor. Kesin olan Electronic Arts’ın ücretsiz bir Battle Royale oyunu çıkartmayı planlıyor olduğu.

Bir çok EA yetkilisinin yapmış olduğu açıklama ile EA’in Battle Royale rekabetine girme planlarını onaylamış durumda. Battle Royale oyunları popülerliğini kaybetmeye başlayacak mı? Yoksa Fortnite’ın yükselişi Battle Royale oyunlarının ömrünü uzatmaya devam mı edecek hep birlikte göreceğiz.

Fortnite 5. Sezon 3. Hafta Görevleri

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here