Ana sayfa Haber Elite Dangerous İçin Gelişmeler Var

Elite Dangerous İçin Gelişmeler Var

642
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz gün Elite Dangerous için bir kaç bilgi paylaşıldı. Bunlardan en ses getireni ise tabi ki 15 saniyelik fragman oldu. Fragman içinde gördüğümüz kocaman Fleet Carrier sınıfı gemi, biz oyuncular içinde heyecan yaratmasına yetti de arttı. Bu gemileri oyun içinde dolaşırken görüyor, yalnız herhangi bir şekilde kullanamıyorduk. Sanırım Frontier Developments en sonunda oyuncuların seslerine kulak vermiş.

Bir diğer gelişme ise, oyun içi yeni bir para biriminin gelmesi. Bu para birimini, gerçek para ile satın alabiliyoruz. Bunlar ne kadar kötü gibi gözükse de, aslında güzel bir şeyler oluyor. Yeni gelecek olan para birimiyle sadece kozmetik eşyalar alınacağını açıklayan Frontier Developments, ayriyeten bu para birimini oyun içi de elde edebileceğimizi belirtmiş. Önceden oyun içi kozmetikleri sadece para ile alabiliyorken, bu da bize para vermeden kozmetik alabilmemize olanak sağlayacak.

Elite Dangerous ve Anaconda
Elite Dangerous da ki en büyük gemi sınıfından olan Anaconda.

Oyun içi para biriminin güncellenmesi, Eylül güncellemesi ile gelecek bir içerik. Arx olarak adlandırılan oyun içi para biriminin, oynanış açısından herhangi bir değişiklik yapmayacağı açıklandı.

Aralık güncellemesinde gelecek olan Fleet Carrier sınıfı gemiler ile aşağıda ki kısa fragman dışında bir bilgi henüz açıklanmamış bulunuyor. Ancak yazının başında belirttiğim gibi Frontier Developments’ın oyuncuların sesine kulak verip bu gemileri oynanabilir hale getirecek olması çok büyük bir gelişme.

Frontier Developments hız kesmeden bu oyunun üstüne katmaya devam ediyor. Umarım yakın bir gelecekte oyundan ümitlerini kesmezler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here